Τα καλύτερα gaming apps για iPhone


Είτε μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στην ουρά του σουπερμάρκετ ή την ώρα που περιμένεις να βράσει το νερό, όλοι μας σε παρόμοιες στιγμές έχουμε αναζητήσει μια γρήγορη ασχολία που θα κάνει το χρόνο να περάσει πιο γρήγορα, αλλά και πιο ευχάριστα

Αυτήν την ταχεία δόση ντοπαμίνης, καθώς και ευκολία, μας προσφέρουν τα παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε στα smartphone μας.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το AppStore και να ψάξουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, που κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρούμε το παιχνίδι που βρίσκεται πιο κοντά στα δικά μας γούστα. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε μια λίστα με παιχνίδια όλων των ειδών για χρήστες iPhone, ώστε να αποφασίσετε πιο εύκολα ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Among Us

Το Among Us βγήκε σε κυκλοφορία για πρώτη φορά το 2018, αλλά ξεκίνησε να κάνει τεράστια επιτυχία το 2020, ενώ βρίσκεται ακόμα στις πρώτες θέσεις για τα καλύτερα gaming apps. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ομαδικότητας, αλλά και προδοσίας…στο διάστημα! Μπορούν να συμμετέχουν από 4 έως 15 παίκτες, οι οποίοι προετοιμάζουν το διαστημόπλοιό τους για αναχώρηση, όμως πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς ένας ή περισσότεροι τυχαίοι παίκτες ανάμεσα στο πλήρωμα είναι απατεώνες που έχουν σκοπό να τους σκοτώσουν όλους. Τα μέλη του πληρώματος κερδίζουν αν ολοκληρώσουν όλες τις εργασίες ή αν ανακαλύψουν και ψηφίσουν τους απατεώνες από το πλοίο. Ο απατεώνας (Impostor) μπορεί να χρησιμοποιήσει σαμποτάζ για να προκαλέσει χάος, να διαπράξει φόνους ευκολότερα και να χρησιμοποιήσει καλύτερα άλλοθι.

Stumble Guys

Ακόμα ένα δωρεάν παιχνίδι που μπορούν να παίξουν έως 32 παίκτες την ίδια στιγμή! Αν πάντα θέλατε να παίξετε το Fall Guys αλλά δεν έχετε κονσόλα ή PC για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση, το Stumble Guys είναι για σας. Εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από το Fall Guys, το Stumble Guys ακολουθεί την ίδια φόρμουλα βασιλικής μάχης με διασκεδαστικές διαδρομές με εμπόδια. Απομακρύνετε όσους δεν καταφέρνουν να περάσουν, με έναν μόνο παίκτη να γίνεται πρωταθλητής. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει στους χρήστες έναν διασκεδαστικό τρόπο να περάσουν την ώρα τους καθώς βρίσκονται στο μετρό ή το λεωφορείο, αλλά και με φίλους στο σπίτι.

The Jackbox Party Pack

Είναι το πιο ακριβό παιχνίδι σε αυτή τη λίστα, ανεξάρτητα από το ποιο από τα επτά (και πλέον) πακέτα πάρτι αγοράσετε, αλλά αν σκεφτείτε ότι τα περίπου 30 δολάρια που θα σας κοστίσει θα σας αποφέρουν κέρδος από αμέτρητες ώρες γέλιου με τους φίλους σας, θεωρούμε ότι το Jackbox είναι μια δυνατή επένδυση. Αυτές οι συλλογές παιχνιδιών για πάρτι λειτουργούν είτε είστε κωμική ιδιοφυΐα είτε όχι, καθώς τα σκηνικά που σας δίνουν τόσο συχνά καταλήγουν σε απίστευτα γέλια, ό,τι κι αν κάνετε. 

PokerStars

Για όσους αρέσκονται να παίζουν παιχνίδια με κάρτες, υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουν και μέσω του τηλεφώνου τους. Το PokerStars έχει λανσάρει μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για τους χρήστες του, όπου μπορούν να παίξουν διάφορα παιχνίδια όπως online πόκερ και μπλακτζάκ, καθώς και ζωντανή ρουλέτα. Η εφαρμογή διαθέτει και άλλες λειτουργίες, όπως free spins, mobile cashier, δωρεάν συμβουλές και οδηγούς για κάθε παιχνίδι. Οι χρήστες έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε online τουρνουά μέσω της εφαρμογής και να γίνουν μέλη μιας παγκόσμιας κοινότητας.

GeoGuessr

Το GeoGuessr έχει κάτι μοναδικό το οποίο κατευθείαν σου κινεί το ενδιαφέρον, και ειδικά σε όσους αρέσει η γεωγραφία και το περιβάλλον Είναι πραγματικά διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη λίστα. Σας εμφανίζεται μια εικόνα από τα δεδομένα των χαρτών Google κάπου στον κόσμο. Στη συνέχεια, μαντεύετε από πού είναι. Όσο πιο κοντά είσαι, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις. Είναι απλό, αλλά ακαταμάχητο. Η εφαρμογή έχει ήδη 30 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και βρίσκεται στις κορυφαίες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

Florence

Τα περισσότερα παιχνίδια σε αυτή τη λίστα είναι φτιαγμένα για να παίζονται για πάντα. Το Florence είναι φτιαγμένο για να παιχτεί μία φορά μόνο. Με διάρκεια περίπου 40 λεπτών, αυτό το δράμα σχέσεων επανεξετάζει το gameplay δίνοντας στους παίκτες εργασίες που μοιάζουν με το παιχνίδι WarioWare για να προσομοιώσουν την καθημερινή ζωή, όπως το βούρτσισμα των δοντιών, το σχολείο και δυστυχώς το χωρισμό δύο συντρόφων. Είναι μια ανθρώπινη ιστορία γεμάτη πλούσια γραφικά και μουσική και παρά τη συντομία της, μπορεί να μείνει μαζί σας για πολύ καιρό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ