Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – Ομιλία και για τα 48 χρόνια της ΝΔ


Στην ενεργειακή κρίση, τα ελληνοτουρκικά θα εστιάσει στη σημερινή του ομιλία στο στην κοινοβουλευτική του ομάδα που συνεδριάζει στη βουλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα πολιτικά μηνύματα αλλά και τα διλήμματα που αφορούν τις επερχόμενες εκλογές.

Σημειώνεται πως σήμερα η ΝΔ έχει γενέθλια, καθώς γιορτάζει 48 χρόνια από την ίδρυσή της. Ετσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στο εσωτερικό του κόμματός του και θα εκπέμψει ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και εξωστρέφειας σε μία κρίσιμη συγκυρία, λόγω της ενεργειακής κρίσης αλλά και με δεδομένο πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο,

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να σκιαγραφήσει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης ενόψει ενός ιδιαίτερα δύσκολου χειμώνα και θα αφήσει για ακόμη μία φορά αιχμές για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη λήψη ευρωπαϊκών αποφάσεων.

Το απόγευμα σε πανηγυρικό κλίμα θα εορταστούν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Οδό Πειραιώςτα 48α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στο μεγάλο λαϊκό κόμμα που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας με παρακαταθήκη τη σχέση εμπιστοσύνης 48 ετών με τους πολίτες και σταθερή πυξίδα το συμφέρον της πατρίδας.

Στην ομιλία που θα απευθύνει στα γαλάζια στελέχη στις 20:00 θα δώσει το στίγμα της προεκλογικής μάχης, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα που μαθαίνει από τα λάθη του και βελτιώνεται, μάχεται τον λαϊκισμό, βάζοντας πάνω από όλα τους πολίτες και την πατρίδα. Παράλληλα, θα υπογραμμίσει ότι η ΝΔ οδήγησε την οικονομία σε ανάκαμψη, ενίσχυσε την άμυνα της χώρας, ενώ στέκεται πάντα στον πυρήνα της Ευρώπης. Το σύνθημα που αναμένεται να ακουστεί είναι: «Ενώνουμε τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζουμε ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ