Η Julia Roberts αποκαλύπτει την πρώτη φορά που κατάλαβε πως είναι διάσημη


Στα 51 της χρόνια η Julia Roberts είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και διάσημες ηθοποιούς του Hollywood. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που άφησαν εποχή και η καριέρα της μετρά σημαντικές διακρίσεις όπως το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την ταινία Erin Brockovich. Η ηθοποιός ωστόσο δεν είχε καταλάβει από την αρχή πόσο διάσημη ήταν και το εξομολογήθηκε πρόσφατα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Hollywood Reporter.

Το 1988 ήταν μόλις 21 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία Mystic Pizza. Αρκετό διάστημα μετά την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους, ένας φαν πλησίασε την Roberts και της ζήτησε αυτόγραφο. “Θυμάμαι είχαμε πάει σινεμά μαζί με την αδερφή μου και τη μητέρα μας και μετά την ταινία επισκέφθηκα τις τουαλέτες. Τότε ήρθε ένας και μου λέει: Εσύ δεν έπαιζες στο Mystic Pizza; Με ρώτησε αν μπορούσα να υπογράψω ένα αυτόγραφο και μόλις τότε διαπίστωσα πως ο κόσμος με γνώριζε”, ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Mystic Pizza η Julia Roberts κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα Όσκαρ για την ταινία Steel Magnolias.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ