Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά”, η Μίνα Γκάγκα


Το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά” επισκέφθηκε σήμερα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, όπου την υποδέχτηκε ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης, καθώς και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου, ξεκινώντας από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στην συνέχεια το Κυτταρολογικο και Παθολογοανατομικό Τμήμα, το Αιματολογικό, το Ακτινολογικό, το Ενδοσκοπικό, την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Μονάδα Μαστού, την Ακτινοθεραπεία, το Τμήμα PET/ CT, τον Αξονικό Τομογράφο, τα χειρουργεία, την αποστείρωση, όπως επίσης και το Φαρμακείο του Νοσοκομείου, το Γραφείο Συλλόγου Φίλων Ασθενών, το μαγειρείο, τα πλυντήρια και τις αποθήκες.

Επιπλέον, η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία του προσωπικού, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και άκουσε τις απόψεις τους, όπως επίσης και τους θαλάμους νοσηλείας ασθενών, όπου είχε την ευκαιρία να δει τους ογκολογικούς ασθενείς και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Τέλος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε τόσο τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, όσο και τους ίδιους τους ασθενείς ότι το Υπουργείο Υγείας καταβάλλει τις μέγιστες προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι παροχές υγείας που προσφέρονται στους ογκολογικούς ασθενείς.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ