Πώς να φτάσετε πιο κοντά από ποτέ στην ουσία της εξοικονόμησης ενέργειας


Απλά και εφικτά

Τους τελευταίους μήνες λέξεις όπως «ενεργειακή κρίση», «κόστος ενέργειας», «ακρίβεια», και διάφορες άλλες έχουν γίνει βασικό μέρος της ειδησεογραφίας και της καθημερινότητας. Όμως, ο σωστά ενημερωμένος πολίτης γνωρίζει ότι η εξοικονόμηση ενέργειας ήταν ανέκαθεν σημαντική, απλώς πλέον το νόημα και η αξία της έχουν λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Διότι, εξοικονομώντας ενέργεια συμβάλλουμε καταρχάς σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα μειώνουμε τους οικιακούς λογαριασμούς μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Protergia είναι η πρώτη εταιρεία που εντάσσει σε ένα πρόγραμμα την εξοικονόμηση με απτό όφελος για τον πελάτη. Έτσι, με το Protergia Εnergy Save, η ενεργειακή εξοικονόμηση προέρχεται εύκολα αφενός από τον περιορισμό της σπατάλης ενέργειας και αφετέρου από την επιβράβευση για αυτή τη συμπεριφορά από το πρόγραμμα της Protergia. Και αυτή είναι και μία πολύ καλή αφορμή για να θυμηθούμε το αυτονόητο, ότι δηλαδή κάποιες απλές κινήσεις – χωρίς μεγάλες «θυσίες» – είναι ικανές να οδηγήσουν σε μία μείωση κατανάλωσης της τάξεως του 10%.

Ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι οι εξής:

  • Χαμηλώστε τη φωτιά όταν αρχίζει να βράζει το φαγητό
  • Επιλέξτε ψυγείο με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση δίνοντας σημασία στην ενεργειακή του κλάση
  • Ανάβετε το θερμοσίφωνα με μέτρο, όσο και όταν τον χρειάζεστε
  • Δώστε προσοχή στα φώτα των δωματίων
  • Εγκαταστήστε λαμπτήρες LED για συνεχή εξοικονόμηση ενέργειας
  • Βγάζετε από τις πρίζες τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε

Όλα τα παραπάνω είναι τόσο απλά όσο και εφικτά, με το νέο πρόγραμμα Protergia Energy Save να συμβάλει σε αυτή την συμπεριφορική αλλαγή έμπρακτα, καθώς για κάθε kWh που εξοικονομεί ο πελάτης, η Protergia μηδενίζει τη χρέωση για άλλη μία.

Το Protergia Energy Save απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με ανταγωνιστικές χρεώσεις βάσει χονδρεμπορικού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, συμμετέχει στις κρατικές επιδοτήσεις και για τον μήνα Οκτώβριο διαθέτει στην αγορά τελική τιμή χρέωσης προμήθειας μετά την κρατική επιδότηση από 0,14030€/kWh.

Επιπλέον, είναι διαθέσιμο με δωρεάν παροχή την υπηρεσία myprotergia για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο της κατανάλωσης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Protergia Energy Save.

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και μάθετε τα πάντα, αναλυτικά για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ