Νένα Μεντή: Ο λόγος της αποχώρησής της από παράσταση του Εθνικού Θεάτρου


Η Νένα Μεντή αποχώρησε από την παράσταση «Βρυκόλακες» του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. 

Η Νένα Μεντή αποχώρησε από την επερχόμενη παράσταση «Βρυκόλακες». Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου, η απομάκρυνση της ηθοποιού οφείλεται σε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Η κυρία Μεντή η οποία είχε ήδη ξεκινήσει τις πρόβες με τον Σταμάτη Φασουλή που υπογράφει την σκηνοθεσία της παράστασης, θα αντικατασταθεί από τη Ναταλία Τσαλίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού, η πρεμιέρα της παράστασης μετατίθεται για τις 9 Νοεμβρίου, ενώ δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια της αρχικής πρεμιέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες ημέρες της παράστασης ήταν ήδη sold out.

«Ανακοινώνεται ότι στην παράσταση του έργου Βρυκόλακες του Χένρικ Ίψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή αντικαθίσταται για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους η κ. Νένα Μεντή από την κ. Ναταλία Τσαλίκη» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

«Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός 20 ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και διαδικτυακά από την ticketservices.

Τα εισιτήρια από την προσφορά του early bird μπορούν να εξαργυρωθούν ή και να μεταφερθούν (χωρίς αλλαγή στο αντίτιμο) για οποιαδήποτε παράσταση της παραγωγής Βρυκόλακες από τις 9 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022 και από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2023» αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου σχετικά με τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί.

Αναφέρεται ότι ο Σταμάτης Φασούλης αναμετριέται ξανά με το έργο που αποτέλεσε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1979. Οι Βρυκόλακες επιστρέφουν στο Εθνικό Θέατρο 25 χρόνια μετά (1997).

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ