Αναγνώστης ξεσπά: “Μια χώρα που ζητά κάτι από τον Άγιο Βασίλη”


Ένα κράτος που το μισό συντηρεί το άλλο μισό

Είναι πολύ απλό: Είναι το 50% που είναι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που λειτουργούν νομότυπα και προσπαθούν να το προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο, κάποιοι που είναι οι κρυφοί ήρωες στην οικογένεια τους γιατί έστω και δύσκολα μαθαίνουν στα παιδιά τους να μην εγκαταλείπουν ποτέ και κάποιοι που τους χτύπησε άσχημα η μοίρα και προσπαθούν να σηκώσουν με αξιοπρέπεια το κεφάλι να ταΐζουν όλοι αυτοί το άλλο μισό κράτος που είναι αυτοί που δουλεύουν με μαύρα και με επιδόματα (κοινωνικά).

Γιατί σήμερα ο εργαζόμενος θέλει να δουλεύει 8 ώρες και να πληρώνεται γι αυτές και να εμφανίζεται ασφαλισμένος για 4 ώρες για να μην χάσει και τα επιδόματα.

Μια χώρα που το 60% των ελεύθερων επαγγελματιών δουλεύουν μόνο με μαύρα και ο βίος τους θυμίζει εύπορο για τις ημέρες μας (ιδιωτικά σχολεία για τα παιδιά, γεμάτο ψυγείο πάντα και ταξίδια με την πρώτη ευκαιρία και πόσα άλλα ακόμα).

Μια χώρα που σέρνεται και γερνάει και μυαλό δεν βάζει.

Και όλα αυτά τα χρόνια ένα πολιτικό σύστημα που δεν κοιτάει το καλό του τόπου και των ανθρώπων αλλά κοιτάνε ποιο κόμμα θα στραβοπατήσει να το σπρώξουν και να περάσουν μπροστά. Ποτέ δεν βάλανε το κοινό καλό γιαυτό και δεν βρήκαν ποτέ κάτι κοινό ,μονάχα την πάρτι τους. Φτυστός ο λαός της.

ΆΓΙΕ ΒΑΣΊΛΗ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ