Οργή Κούγια για την 38χρονη: Γελοιοποίησε την Αστυνομία της Κρήτης


Οργισμένος για τη μη σύλληψη της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του πρώην συντρόφου της σε ξενοδοχείου του Ηρακλείου, εμφανίστηκε ο δικηγόρος του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

«Έχει γελοιοποιήσει όλη την Αστυνομία της Κρήτης» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τη μη σύλληψη της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό κατά του πρώην συντρόφου της σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ακόμα σχετικά με την υπόθεση: «Βγαίνει στα κανάλια και λέει πόσο αγόρασε το καυστικό υγρό. Έχω πληροφορηθεί ότι είναι μια πολύ σκληρή γυναίκα. Αυτή τη στιγμή η οικογένεια υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμος της Αστυνομίας που την προστατεύει».

Ο δικηγόρος του θύματος κατήγγειλε ακόμα ότι η 38χρονη δράστης της επίθεσης έφυγε από το σημείο της επίθεσης με αυτοκίνητο που την παρέλαβε. «Συγχρόνως όταν έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο που την περίμενε και αυτό μπορεί να προκύψει από τις κάμερες ασφαλείας. Το ότι το είχε σχεδιάσει είναι αυτονόητο από το ότι είχε κάνει την αγορά του καυστικού υγρού πριν πάει στο ραντεβού».

Τέλος αναφέρθηκε σε «θράσος της «να βγαίνει στην τηλεόραση να γελοιοποιεί την αστυνομία, να μην μπορούν να τη συλλάβουν», ενώ για την κατάσταση του πελάτη του, σημείωσε: «Δεν είναι καλά ο πελάτης μου και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, έχει παραμορφωθεί για όλη του τη ζωή».

Σχετικές ειδήσεις

Επίθεση με oξύ: Τα ερωτήματα, η «παγίδα» και η προαναγγελία παράδοσης

Ηράκλειο: Δείτε τις αποδείξεις αγοράς καυστικού υγρού από την Μαρία Σ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παίρνει θέση για τη νέα επίθεση με καυστικό υγρό


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ