Σπαράζει ο πατέρας της 38χρονης που έλουσε με οξύ τον σύντροφο της


«Κορίτσι μου παραδώσου» – Δηλώνει πως δεν είναι εξαφανισμένη και πώς μιλάει με κάποιους ανθρώπους

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές με σκοπό να βρουν την 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό που πραγματοποίησε απέναντι στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά της 38χρονης και η ίδια δεν έχει εμφανιστεί ακόμη ενώπιον των αρχών για να παραδοθεί.

Ο πατέρας της βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό και μέσω του DEBATER ζητά από την κόρη του να εμφανιστεί.

“Έχω χάσει τα ίχνη της. Δεν είμαι ψυχολογικά καλά. Θέλω να εμφανιστεί η κόρη μου στις αρχές. Δεν περνούσε τίποτα, δεν περνούσε δύσκολα από αυτά που λέει… Προσπαθεί να δικαιολογήσει την ενέργεια της αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν την δικαιολογώ. Να είναι καλά και να εμφανιστεί στις αστυνομικές αρχές. Κάπου θα κρύβεται, από μικρή δεν μου είχε κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Και τώρα κρύβεται, αλλά δεν είναι εξαφανισμένη, μιλάει με κάποιους. Είναι ποινικό αδίκημα αυτό που έκανε. Κόρη μου βάλε μυαλό και εμφανίσου στις αστυνομικές αρχές…”

Πηγή: Debater.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ