Παλαιό Φάληρο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον βιαστή με το τατουάζ


Παλαιό Φάληρο: Σε επίσημη ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου προχώρησε η αστυνομία, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη

Πρόκειται για αλλοδαπό, 45 χρονών, χωρισμένο, που έμενε με την μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκφράζονται φόβοι ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ώστε να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην χώρα μας.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο, σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, έπειτα από καταγγελία της 34χρονης.

Σεξουαλική επίθεση -στην ίδια περιοχή– κατήγγειλε άλλη μία γυναίκα, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

Η περιγραφή του φερόμενου ως δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδωσε την ίδια περιγραφή δράστη με αυτή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή από άγνωστο.

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος και διέκρινε και αυτή το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά. Οι αρχές, εκτιμούν ότι ο δράστης μπορεί στο 3ωρο που μεσολάβησε, από την πρώτη στη δεύτερη επίθεση, να άλλαξε αμφίεση για να μην αναγνωρίζεται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ