Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που αναζητούσε η Πυροσβεστική


Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα που αναζητούσε η Πυροσβεστική στο Λασίθι μετά από κατάρρευση τμήματος οροφής ξενοδοχείου λόγω πτώσης πετρωμάτων

Τραγικό τέλος είχε η μεγάλη επιχείρηση που είχε στηθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε χώρο ξενοδοχείου στο Λασίθι της Κρήτης για τον εντοπισμό μίας γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή λίγο μετά τις 4:30 π.μ..

Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής υπηρεσίας οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο εντόπισαν την γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς η γυναίκα είχε καταλήξει.

Η αγνοούμενη παρέμεινε εγκλωβισμένη για αρκετές ώρες μετά από την κατάρρευση τμήματος του ξενοδοχείου, που προκλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθώς πετρώματα και φερτά υλικά έπεσαν στην οροφή και την γκρέμισαν με αποτέλεσμα να πέσει και να καταπλακώσει εκείνην και ένα παιδί περίπου 10 ετών.

Το παιδάκι είχε απεγκλωβιστεί νωρίτερα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι τραυματισμένο στα άκρα του.

Συνολικά επιχείρησαν 43 πυροσβέστες από υπηρεσίες της Κρήτης με τη συνδρομή και της 3ης ΕΜΑΚ, ενώ στο σημείο καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης βρίσκονταν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ