Σημάδια πως χρειάζεσαι περισσότερη βιταμίνη D

Ο οργανισμός μας χρειάζεται πολλά διαφορετικά συστατικά για να λειτουργήσει αποτελεσματικά

Ένα από αυτά είναι και η βιταμίνη D, που οι πιο πολλοί από εμάς συσχετίζουμε με τον καλοκαιρινό ήλιο. Τι γίνεται όμως τους χειμερινούς μήνες, που η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη, σκοτεινιάζει αρκετά νωρίτερα και φοράμε μίνιμουμ τρεις στρώσεις ρούχων. Υπάρχει λύση και αυτή είναι το να θωρακίσουμε το σώμα μας από μέσα προς τα έξω.

Πώς καταλαβαίνουμε όμως ότι κάτι δεν πάει καλά;

1. Νιώθεις στεναχωρημένη χωρίς λόγο
Η σεροτονίνη είναι η ορμόνη που επιδρά σημαντικά στον εγκέφαλο, ρυθμίζοντας τη διάθεσή μας. Πολλές φορές η βιταμίνη D έχει συσχετιστεί με την σεροτονίνη. Οι άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα της βιταμίνης βρέθηκαν να έχουν έως και 11 φορές περισσότερα συμπτώματα κατάθλιψης. Το συμπλήρωμα διατροφής της Unipharma προσφέρει ασβέστιο και βιταμίνη D στον οργανισμό, αυξάνοντας τα κανονικά τους επίπεδα και βελτιώνοντας την ψυχική μας κατάσταση.

2. Προβλήματα στο στομάχι
Η βιταμίνη D διασπάται στο στομάχι, και το σενάριο της δυσκολίας του οργανισμού να απορροφήσει τη βιταμίνη είναι αρκετά πιθανό. Ένα συμπλήρωμα διατροφής για την ανάπτυξη και υγεία του οργανισμού, αλλά και τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι το Vitamin D3 της Lanes. Καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για τις πιθανότητες το στομάχι σου να επηρεάζει αρνητικά την ποσότητα βιταμίνης D στον οργανισμό σου. Αλλά και για το ποιες διατροφικές λύσεις θα μπορούσες να ακολουθήσεις για αυτό.

3. Νιώθεις αδύναμη
Συμβάλλοντας στη λειτουργία των μυών, αλλά και τη διατήρηση των επιπέδων του ασβεστίου στο αίμα, οι βιταμίνες του Κορρέ με ασβέστιο και βιταμίνη D3 βοηθούν στην καταπολέμηση της αίσθησης κόπωσης που σε διακατέχει. Κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Οι συγκεκριμένες έχουν γεύση lime και διαλύονται σε νερό, αποτελώντας ένα αναζωογονητικό ρόφημα για όλες της ώρες της μέρας.

4. Πονάνε τα κόκαλά σου
Ένα συχνό φαινόμενο, ειδικά όσο μπαίνουμε στο χειμώνα. Η Power Health φροντίζει γι’αυτό και στοχεύει στα κέντρα που παράγουν τη βιταμίνη D στον οργανισμό μας. Η επαρκής ποσότητα βιταμίνης D στον οργανισμό προλαμβάνει επίσης την οστεοπόρωση, αλλά και τα κρυολογήματα!

Για χορτοφάγους
Το σύμπλεγμα βιταμίνης D3 από την Terranova είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής, κατάλληλο μάλιστα και γι’ αυτούς που ψάχνουν μια vegan πηγή των συστατικών. Χωρίς να αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Περιέχει σπιρουλίνα και μανιτάρι shiitake, κολοκυθόσπορους, κορίανδρο και πίτουρο ρυζιού, βοηθώντας την καλή υγεία των οστών, των μυών και των δοντιών. Δεν περιέχει χημικά και πρόσθετα συντηρητικά και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με τη φυσική του δράση. Μια κάψουλα καθημερινά με το φαγητό αρκεί για να δράσει αποτελεσματικά.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ