GNTM: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση αποχώρησης που τάραξε τους πάντες


Η είσοδος των τεσσάρων νέων παικτριών τάραξε τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί εδώ και καιρό μέσα στο σπίτι του GNTM.

Η Ειρήνη Αντωνίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συμπαίκτριές της δε χάρηκαν και πολύ με την είσοδό της, ενώ η Κότυ έφτιαξε κρέπες για πρωινό μόνο για τις φίλες της. Η Ειρήνη περίμενε οι υπόλοιπες Κύπριες να είναι πιο φιλικές απέναντι στην ίδια και στις Ντορέλα Γκέκα, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, και Ραφαέλα Χαραλάμπους. «Φάνηκε στην αρχή να χάρηκαν κάποιες, αλλά μετά που έφυγαν οι κάμερες είχαν μούτρα», δήλωσε η 18χρονη Κύπρια.

Η Έλενα Γαλύφα στο σπίτι του GNTM

Τα 17 υποψήφια μοντέλα επισκέφθηκε στο σπίτι η γνωστή influencer, Έλενα Γαλύφα, διαφωτίζοντάς τες σχετικά με το Instagram και να τις βοηθήσει σε μια σχετική δοκιμασία. Το θέμα της φωτογράφισης ήταν παιχνιδιάρικο άλλα όχι πολύ σέξι… στην τουαλέτα, όπως έκαναν πρόσφατα πολλές διάσημες γυναίκες στο Insta.

Ο στόχος της δοκιμασίας αποχώρησης ήταν να ακουστεί το ηχηρό μήνυμα κατά του body shaming. Τα μοντέλα κλήθηκαν να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα  μπικίνι! Έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια με τη μία από τις δύο να φοράει μόνο το πάνω μέρος του μπικίνι και την άλλη μόνο το κάτω.

Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν ποζάροντας σε μία πισίνα και στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo. Στο μυαλό τους όσο φωτογραφίζονται πρέπει να έχουν ότι η καμπάνια είναι μία ωδή στο body positivity!

Τα επίδοξα μοντέλα ωστόσο, έμειναν… με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρυσαν τις Έλενα Γαλύφα και Mary Vitinaros να τούς δείχνουν πώς ακριβώς πρέπει να φωτογραφηθούν. Mary και Έλενα μοιράστηκαν ένα μπικίνι και έδωσαν στις παίκτριες τα «φώτα» τους θέτοντας αμέσως τον πήχη πολύ ψηλά.

Τα μοντέλα μοιράστηκαν ένα μπικίνι

Η Γιέβα, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει τα ζευγάρια της νέας φωτογράφισης αποχώρησης αλλά και να δώσει το disadvantage σε ένα κορίτσι της επιλογής της και να της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Όσον αφορά στο disadvantage, ο Χρήστος Μπίρμπας είπε ότι ένα από τα κορίτσια, το ζευγάρι της Γιέβας θα πρέπει να φωτογραφηθεί δύο φορές και θα κριθεί για τη χειρότερή της φωτογραφία από τις δύο. Η Γιέβα συνεννοήθηκε να φωτογραφηθεί με την Κάτια.

Η Βίκυ Καγιά αφού συνεχάρη τα κορίτσια για το μήνυμα του body positivity που πέρασαν μέσα από τη φωτογράφιση, έδωσε την καλύτερη φωτογραφία όχι σε μια διαγωνιζόμενη αλλά σε δύο, αφού σύμφωνα με το concept όλες οι παίκτριες φωτογραφήθηκαν ως ζευγάρι. Η κριτής κάλεσε μπροστά την Κότυ και τη Μαρία, αλλά και τη Μαρίτα με τη Δέσποινα. «Η δουλειά ανήκει δικαιωματικά στο ζευγάρι Μαρία και Κότυ» είπε ενθουσιασμένη η Βίκυ. «Μα τι αλληλεγγύη είναι αυτή!» συμπλήρωσε όταν τα τέσσερα κορίτσια αγκαλιάστηκαν με την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Το ζευγάρι που δεν πήρε τη δουλειά

Σε ότι αφορά την φωτογραφία που δεν έπεισε τους κριτές, η Ντορέλα φωτογραφήθηκε μαζί με τη Βικτώρια και η πόζα της ήταν η λιγότερο σωστή από των υπόλοιπων 16 κοριτσιών.  “O αδύναμος κρίκος σε αυτό το ζευγάρι ήταν η Ντορέλα. Βικτώρια παραμένεις, συγχαρητήρια. Ήθελα τόσο να σε δω να κάνεις πράγματα. Εδώ είναι διαγωνισμός όμως» είπε η Βίκυ Καγιά στο 18χρονο κορίτσι και πρόσθεσε: «Αγάπη μου έχεις γεννηθεί μοντέλο. Είσαι model material!”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ