Twitter: Μαζικές αποχωρήσεις χρηστών λόγω της αγοράς από τον Μασκ


Twitter: Περίπου 877.000 λογαριασμοί έχουν απενεργοποιηθεί από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου που ο Μασκ έγινε επίσημος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας,

Μειωμένοι κατά ένα εκατομμύριο φαίνεται πως είναι οι χρήστες του Twitter από την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η αγορά της πλατφόρμας από τον Έλον Μασκ σύμφωνα με εταιρεία δεδομένων.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα, η εταιρεία Bot Sentinel που παρακολουθεί την συμπεριφορά του Twitter ανέλυσε την καθημερινή δραστηριότητα πάνω από 3,1 εκατομμυρίων λογαριασμών.

Η εκτίμηση της εταιρείας είναι πως περίπου 877.000 λογαριασμοί έχουν απενεργοποιηθεί από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου που ο Μασκ έγινε επίσημος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, ενώ 497.000 λογαριασμοί τέθηκαν σε αναστολή μέχρι και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.

«Παρατηρήσαμε μια αύξηση στους ανθρώπους που απενεργοποιούν τους λογαριασμούς τους και επίσης και το Twitter ανέστειλε λογαριασμούς», δήλωσε ο Christopher Bouzy, ιδρυτής της Bot Sentinel.

Ενώ πρόσθεσε πως, «Πιστεύουμε ότι η άνοδος των απενεργοποιήσεων είναι αποτέλεσμα της αναστάτωσης των ανθρώπων αφού ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter και αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Την ίδια ώρα αύξηση 500% παρουσίασαν παγκοσμίως οι αναζητήσεις για τρόπους διαγραφής του Twitter από τις 24 έως τις 31 Οκτωβρίου σύμφωνα με την εταιρεία VPNOverview.

Αυτή η μαζική έξοδος χρηστών που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για το μέλλον της πλατφόρμας, αφού μπορεί να καταλήξει σε όλο και λιγότερη χρήση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ