Η Τζένιφερ Λόρενς λέει ότι οι ταινίες Hunger Games ήταν «φανταστικές»


Η Τζένιφερ Λόρενς ανέφερε ότι ακούγοντας την είδηση ότι θα γίνει prequel της ταινία «Hunger Games», την έκανε να νιώθει «γερασμένη».

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) μετά από κάθε προωθητική ενέργεια αλλά και τις πρεμιέρες του «Hunger Games» είχε τον δικό της τρόπο για να χαλαρώνει.

Όπως αποκάλυψε στους New York Times αυτή και τα αγόρια (Λίαμ Χέμσγουορθ [Liam Hemsworth] και ο Τζος Χάτσερσον [Josh Hutcherson,]) «πάντα επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο μας και απλώς πίναμε ουίσκι» και πρόσθεσε: «Θα το λατρέψει η πεθερά μου. Δεν το κάνω πια, είμαι μαμά!».

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν η Λόρενς είπε ότι οι τέσσερις ταινίες του franchise, -η πρώτη έκανε πρεμιέρα το 2012 και η τελευταία το 2015-, ήταν «φανταστικές».

Η ηθοποιός είπε ακόμα ότι ακούγοντας την είδηση ότι θα γίνει prequel της ταινία «Hunger Games», την έκανε να νιώθει «γερασμένη».

«Θυμήθηκα ότι ήμουν 21 και σκέφτηκα, “Θεέ μου, μια μέρα θα το ξαναφτιάξουν και θα το ξαναφτιάξουν. Αλλά θα είμαι τόσο μεγάλη μέχρι τότε! Θα έχω πεθάνει!”» είπε η Λόρενς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ