Survivor All Star spoiler: Ποιος είναι ο “καβαλημένος” που επιμένει να ζητάει τα τριπλάσια για να μπει στο παιχνίδι;


Survivor All Star spoiler: Για να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό απο την αρχή το Survivor spoiler που θα διαβάσετε εδώ δεν μιλάει για παίκτη που έπαιξε φέτος, αλλά σε παλιότερο κύκλο στο ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά μιλάμε για πασίγνωστο άνδρα

Την ώρα που όλη η Ελλάδα περιμένει να ξεκινήσει το Survivor All Star, την ώρα που οι διαρροές αναφέρουν ότι το ένα όνομα υπογράφει πίσω απο τον άλλον για την επιστροφή τους στον Άγιο Δομίνικο, την ίδια ώρα υπάρχει και ένας παίκτης που έχει καβαλήσει ένα καλάμι ίσα με 10 μέτρα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, μιλάμε για γνωστό Διάσημο παίκτη, συνεχίζει να ζητάει τα τριπλάσια απο αυτά που δίνει η παραγωγή και μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι ίδια για όλους, γιατί πολύ απλά νομίζει ότι είναι κάτι ξεχωριστό.

Survivor All Star spoiler: Καλό παιδί, αλλά…

Μπορεί στις κάμερες να δείχνει ότι είναι ένα καλό παιδί, η όλη συμπεριφορά του όμως δείχνει ότι έχει καβαλήσει ένα τεράστιο καλάμι, παρότι το Survivor του έσωσε την καριέρα.

Φυσικά στο τέλος θα γονατίσει και αυτός και θα υπογράψει να είστε σίγουροι γι’ αυτό, όταν θα τον δείτε να μπαίνει και αυτός στο αεροπλάνο να είστε σίγουροι ότι η παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο δεν θα είναι μεγάλη όπως ήταν την πρώτη φορά, γιατί πλέον ο κόσμος τον έχει καταλάβει και δεν τον υπολογίζει.

Σύντομα πάντως όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες λήγει και το τελεσίγραφο που του έχει δώσει η παραγωγή για να απαντήσει και θα δείτε ότι θα ξεχάσει και τα τριπλάσια λεφτά και τα καλάμια!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ