Βασίλης Καρράς: Στο χειρουργείο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας


Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς πριν από λίγες ημέρες και πλέον αναρρώνει στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο Βασίλης Καρράς, χειρουργήθηκε στο «Διαβαλκανικό» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ONtime»η επέμβαση προγραμματίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης «Fever».

Η περιπέτεια υγείας στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί τότε διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Ανέβηκε τότε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με αμείωτο κέφι μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ