Χριστίνα Μαραγκόζη: Η εκπληκτική τραγουδίστρια συγκίνησε με την ερμηνεία της [vid]


Μπορεί τα ζευγάρια του J2US να έδωσαν για ακόμη ένα Σάββατο βράδυ τη μάχη τους αλλά εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις της ήταν η καλεσμένη, Χριστίνα Μαραγκόζη.

Που βρέθηκε στη σκηνή του show του Alpha και ανάγκασε το twitter να κάνει μια βαθιά υπόκλιση. Ο Νίκος Κοκλώνης δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να τραγουδήσει μαζί με την Χριστίνα Μαραγκόζη στη σκηνή του J2US και μαζί ερμήνευσαν το “Θα προχωράμε μαζί” του Αντώνη Βαρδή. Στη συνέχεια, η Χριστίνα Μαραγκόζη έμεινε… μόνη και είπε το “Ένα χειμωνιάτικο πρωί”, το “Χάνομαι”, το “Δεν είχα δύναμη”, το “Σε αγάπησα στο μέγιστο βαθμό”, το “Θα εκραγώ”.

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το σόου;

Γεμάτο ανατροπές και το χτεσινοβραδινό σόου του Just The 2 Of Us. Στην σκηνή του Just έμειναν 2 ζευγάρια στο τέλος: Η Σαμπρίνα και ο Άγγελος Μπράτης από τη μία, και η Βίκυ Κουλιανού με τον Άρι Πετράκη από την άλλη. Στο τέλος και ύστερα από μεγάλο σασπένς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως αποχωρούν ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα. δυστυχώς για τους δύο καλλιτέχνες το πάρτι σταματά εδώ, αν και η ερμηνεία τους ήταν αρκετά καλή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ