Τον έσφαξε μετά από λογομαχία και έγινε “καπνός” – Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.


Άκαρπες απέβησαν χθες οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά έναν 43χρονο συμπατριώτη και γείτονά του μετά από λογομαχία που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης

Η κατάσταση της υγείας του 43χρονου είναι σταθερή, καθώς χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου.

Το επεισόδιο μεταξύ των δύο δραστών που είναι γείτονες, έγινε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκίνησε από λογομαχία, λόγω προσωπικών διαφορών, οι τόνοι ανέβηκαν και κάποια στιγμή ο 35χρονος, μπροστά στον πατέρα του, που επίσης βγήκε από το σπίτι, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 43χρονο συμπατριώτη του. Στο σημείο της συμπλοκής και του τραυματισμού δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και τον τραυματία μετέφερε στο Νοσοκομείο η σύζυγός του, με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Ο 35χρονος δράστης και ο πατέρας του, αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν και παρά τις αναζητήσεις προχθές και χθες όλη την ημέρα δεν μπόρεσε να εντοπιστεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ