Στεφανί του Μονακό: Nεκρός στον Άγιο Δομίνικο ο πρώην σύντροφός της


Ο πρώην σύντροφος της… άτακτης πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό τον οποίο οι εφημερίδες της εποχής χαρακτήριζαν «πρίγκιπας των νάιτ κλαμπ της Δυτικής Ακτής» τη δεκαετία του 1980 βρέθηκε νεκρός μετά από ληστεία στη βίλα του στη Δομινικανή Δημοκρατία

Ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Στεφανίας του Μονακό, αδελφής του πρίγκιπα Αλβέρτου, βρέθηκε νεκρός σε μια βίλα στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το πρώην μοντέλο και ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στο Λος Άντζελες, Μάριο Όλιβερ, 71 ετών, δολοφονήθηκε – σύμφωνα με την Daily Mail – από διαρρήκτες στο σπίτι του στο Las Terrenas.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο playboy της δεκαετίας του 80 πέθανε από τραύμα στο κεφάλι στις 26 Οκτωβρίου.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας, γνώρισε επιτυχία στην πατρίδα του, όπου εργάστηκε ως μοντέλο και… πρωταγωνίστησε στην κοσμική ζωή του Παρισιού. Όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 1981, όπου διηύθυνε τα νυχτερινά μαγαζιά The Gate και Vertigo ενώ διατηρούσε τα εστιατόρια Tryst, Le Petit Four και Linq, γνώρισε την κατά 13 χρόνια μικρότερή του πριγκίπισσα Στεφανί, τότε 22 ετών, και γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

Την εποχή εκείνη η Στεφανί έβγαινε με τον διάσημο ηθοποιό Rob Lowe και απολάμβανε την επιτυχία της ως τραγουδίστρια, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο και το δεύτερο single της Ouragan και Flash το 1986.

Ο Μάριο είχε τη φήμη ότι του καρδιοκατακτητή με ένα άρθρο των Los Angeles Times του 1987 να τον χαρακτηρίζει: «γοητευτικό, με τρόπους και σέξι».

Όταν η Στεφανί διατηρούσε σχέση με τον Γάλλο playboy δήλωνε στους LA Times: «Ζω μια κανονική ζωή, όχι τη ζωή ενός σταρ… Αυτό που προτιμάμε να κάνουμε μαζί είναι να ξαπλώνουμε στον ήλιο, να βλέπουμε τους φίλους και μετά να κάνουμε μπάρμπεκιου στο σπίτι».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ