Αγρότης μαζεύει ελιές παίζοντας κλαρίνο και γίνεται viral (βίντεο)


Ο αγρότης Γιάννης Κατσαντώνης που κατάγεται από τη Λαμία κάνει τρελό κέφι μαζεύοντας ελιές καθώς μέσα από το βίντεο που ακολουθεί φαίνεται πως το απολαμβάνει και με το παραπάνω. Ο Γιάννης είναι εκτός από αγρότης έμπορος και επαγγελματίας τραγουδιστής ενώ έχει πάθος με το κλαρίνο. Καθώς έχει φιλοσοφήσει τη ζωή κάνει τη δουλειά του διασκέδαση και μας δείχνει πως ακόμη και μια δύσκολη αγροτική δουλειά όπως είναι το μάζεμα της ελιάς μπορεί να γίνει μια ευχάριστη απασχόληση αν την κάνεις με κέφι και αγάπη. (Δείτε το σπίτι με τους τοίχους που στάζουν αίμα).

Ο Γιάννης ανέβασε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες καθώς δείχνει πώς μαζεύει τις ελιές του παίζοντας συγχρόνως  παραδοσιακή μουσική με το αγαπημένο του κλαρίνο.

Μήπως να παραδειγματιστούμε από τη στάση ζωής του εν λόγω αγρότη και να δούμε και εμείς την πεζή καθημερινότητά μας με άλλο μάτι;

Η ζωή είναι μικρή και δεν είναι πρόβα. Όταν έχουμε καλή ψυχολογία και θετική διάθεση κάθε δυσκολία ή κάθε πεζή δουλειά αποκτά ενδιαφέρον! Γυρίστε και εσείς «τον διακόπτη» και δείτε τη ζωή αλλιώς! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο καθώς η χαρά και η αισιοδοξία πηγάζουν από το μέσα μας και μόνο και όχι από όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ