«Αυτό είναι ο λόγος του Θεού;» – Το ξέσπασμα της Φαίη Σκορδά για την Κιβωτό του Κόσμου


Στη σημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινό μας», η οικοδέσποινα της εκπομπής Φαίη Σκορδά θέλησε μαζί με την ομάδα της να ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο. Η εν λόγω υπόθεση συγκλόνισε την κοινή γνώμη καθώς όλοι πέσαμε από τα σύννεφα μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας καθώς μέχρι στιγμής όλοι πιστεύαμε πως γίνεται θεάρεστο έργο στη συγκεκριμένη δομή. Η Φαίη Σκορδά, ακούγοντας έκπληκτη τα όσα λέχθηκαν στην συνέντευξή τους με την πρεσβυτέρα, δεν έκρυψε την οργή της ξεσπώντας καθώς και η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών. (Γιατί έσπασαν την πόρτα της Κιβωτού του Κόσμου;)

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά για την Κιβωτό του Κόσμου

«Πιστεύεις ότι τα παιδάκια που έρχονται και φιλοξενούνται μέσα σε αυτές τις δομές έχουν μέσα τους κακία. Αυτό είναι ο λόγος του Θεού; Βλέπουμε δύο ανθρώπους που φιλοξενούν παιδιά εδώ και πολλά χρόνια σε αυτές τις δομές και λένε ότι τα παιδιά αυτά έχουν μέσα τους κακία και είναι εκδικητικά.

Οι άνθρωποι του Χριστιανισμού και της αγάπης δεν αναγνωρίζουν αυτά τα συναισθήματα. Πώς αυτοί οι άνθρωποι αν λειτουργούν έτσι μπορούν να προχωρήσουν με αυτό τον τρόπο; Σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν έτσι, δεν μπορούσαν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να γιατρέψουν τα τραύματά τους με την αγάπη και τον λόγο του Θεού, ότι τα αντιμετώπιζαν σαν να είναι κακά παιδιά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Πώς συνδέεται η υπόθεση του Κολωνού με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Μετά την αποκάλυψη που έκανε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας για την «Κιβωτό του Κόσμου» στον αέρα του «Πρωινού» από την τηλεοπτική συχνότητα του Ant1, ο έγκριτος δημοσιογράφος έφερε στο φως μια συγκλονιστική μαρτυρία που «πάγωσε» τους πάντες στο πλατό.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστός ο τρόπος που συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό με την υπόθεση της Κιβωτού και του πατέρα Αντωνίου. Στην εκπομπή λοιπόν μίλησε αποκλειστικά η γιαγιά της ανήλικης, η οποία έφερε στο φως ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε πως ο αδερφός της 12χρονης πήγε στη δομή της Κιβωτού, ωστόσο η εμπειρία του ήταν τραυματική, καθώς ο πάτερ Αντώνιος τον έβριζε, τον κλώτσαγε, τον χτύπαγε, όπως και τα υπόλοιπα παιδάκια.

Μάλιστα, αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη του Η.Μ, του 53χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης, η οποία αποκάλυψε πως ο ίδιος έδινε πράγματα στην Κιβωτό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ