Πένυ Σκάρου: 7η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο


Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στην πρώτη της μεγάλη αθλητική παρουσία εκτός συνόρων και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό

Η Σκάρου κατέλαβε την 29η θέση μεταξύ 32 αθλητριών που βρέθηκαν στην διοργάνωση στην Α΄ Κατηγορία και αναμφίβολα μπήκε στην κατηγορία των αθλητών-τριων που έχουν τιμήσει το «τριφύλλι» και εκτός συνόρων.

Με αυτό το πλασάρισμα της υπό τις οδηγίες του κόουτς Δημήτρη Κάζαγλη αναρριχήθηκε 14 θέσεις στη γενική βαθμολογία αθλητών-τριών ΑμεΑ του Συλλόγου και από την 36η θέση βρέθηκε στην 22η.

Η σημαία του Παναθηναϊκού κρατήθηκε ψηλά στην ολοκλήρωση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έγινε στο Έγκερ της Ουγγαρίας

Την τελευταία ημέρα των αγώνων ο αθλητής του Παναθηναϊκού Βασίλης Ντούνης αλλά και η αθλήτρια του Συλλόγου Πένυ Σκάρου συμμετείχαν στο ομαδικό επέ ανδρών αλλά και στο ομαδικό επέ mix.

Στην ομάδα miix συμμετείχαν οι Ντούνης-Σκάρου μαζί με τον Δημήτρη Ατζολιδάκη και την Γεωργία Καλτσή και πήραν την έβδομη θέση πίσω από τη Βραζιλία.

Τέλος, στο ομαδικό σπάθης ανδρών ο Βασίλης Ντούνης μαζί με τον Γεράσιμο Πυλαρινό και τον Αντώνη Ατζολιδάκη κατέκτησαν την 7η θέση και ξεπέρασαν τη Βραζιλία και τη Ν.Κορέα. Σε ένα συναρπαστικό ματς η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 45-43 από τη Γερμανία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Προπονητής της Πένυς Σκάρου είναι ο Δημήτρης Καζαγλής, ενώ χορηγός της προσπάθειας ήταν ο Νίκος Ζαχαράτος.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θερμά συγχαρητήρια και στους τρεις αθλητές! Μας έκαναν περήφανους! Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν, τον κο Κάζαγλη αλλά και τον χορηγό τους, την εταιρεία Rapid.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ