Πηνελόπη Πιτσούλη: «Μετά που με έκλεψαν, τον Δεκαπενταύγουστο, έβαλα 170 πλυντήρια»


Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά για τα ριάλιτι καθώς και για την κλοπή που έγινε στο σπίτι της το καλοκαίρι. (Το μυστικό που κρατά τον γάμο της ζωντανό).

Τα ριάλιτι του έρωτα πώς σας φαίνονται;

Μην με θυμώνεις. Είναι κατάντια. Βγαίνουν να κυνηγάνε τον γαμπρό; Νυφοπάζαρο στην τηλεόραση; Αυτά γίνονταν κάποτε. Δεν είναι τέχνη αλλά τι να πω έχει κοινό. Καλά έκαναν και κόψανε το πρόγραμμα αυτό που είχε ο ΣΚΑΙ.

Μιλήστε μου και για την κλοπή που είχατε το καλοκαίρι.

Πάθαμε πανικό. Ήταν Δεκαπενταύγουστος και λείπαμε όλοι. Έβαλα 170 πλυντήρια μετά. Εκείνο που με πονάει είναι που μου έκλεψαν το δαχτυλίδι της μητέρας μου. Με πόνεσε, αλλά το ξεπέρασα κι αυτό.

Βλέπουμε και αρκετά νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο θέατρο. Έχουν έρθει κάπως πιο εύκολα τα πράγματα για τους νέους;

Το τραγικό είναι που καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού. Κάποτε όταν δεν είχες άδεια δεν σε έπαιρναν να δουλέψεις. Τώρα όποιος θέλει μπορεί να μπει μόνο και μόνο επειδή δηλώνει ηθοποιός. Δεν είσαι ηθοποιός επειδή κάποιος βρέθηκε και σου έδωσε έναν ρόλο, κάνεις τον ηθοποιό. Δεν είναι αστεία υπόθεση η υποκριτική.

Σε κλίκες μπήκατε;

Όχι σε καμία περίπτωση. Πάντα έλεγα άντε να τελειώσω να πάω σπίτι μου να δω τα παιδάκια μου. Δεν είχα λόγο να μπω και δεν υπήρξα ποτέ στα αζήτητα. Εισέπραξα εκτίμηση και σεβασμό και δεν με ενδιέφερε όλο αυτό. Δεν ασχολήθηκα με τους άλλους. Δεν ξέρω πισώπλατες μαχαιριές πόσες έφαγα και αν έφαγα, δεν το έμαθα ποτέ. Πέρασα καλά και στο θέατρο και στην ζωή μου και δεν είχα κενά αέρος. Ακόμη μπορώ να είμαι χρήσιμη και να καμαρώνουν τα εγγόνια μου που η γιαγιά τους είναι η Πηνελόπη Πιτσούλη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ