Κατερίνα Καινούργιου: Μετά τα κλάματα σε νέα αγκαλιά επιχειρηματία;


Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τον δύσκολο χωρισμό της από τον εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τα κλάματα που κατά καιρούς έχει ρίξει μάλλον βρήκε τον έρωτα στον επιχειρηματία Βαγγέλη Ροδόπουλο ο οποίος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΙΕΚ Ακμή.

Να θυμίσουμε πως η ξανθιά παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ταξίδεψε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο μαγευτικό Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αφορμή την ονομαστική εορτή της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο Λονδίνο την Κατερίνα Καινούργιου συνόδευε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ροδόπουλος, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος των ΙΕΚ Ακμή.

Με τον επιχειρηματία φέρεται να γνωρίστηκαν το καλοκαίρι μέσω του Λάμπρου Λάζαρη, συντρόφου της Δανάης Παππά.

Παλαιότερα, ο Βαγγέλης Ροδόπουλος έχει συνδεθεί ερωτικά με τη Μαρία Ηλιάκη.

Βέβαια, ούτε η παρουσιάστρια ούτε ο επιχειρηματίας έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Μάλιστα, ερωτηματικό αποτελεί η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου την περασμένη Παρασκευή, όταν ανέφερε ότι νιώθει «πολύ μόνη στη ζωή» και ότι «δεν έχω ένα σύντροφο που ιδανικά θα ήθελα».

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Ροδόπουλος

Ο Βαγγέλης Ροδόπουλος είναι γιος του Κωνσταντίνου Ροδόπουλου, προέδρου του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και σύμβουλος διοίκησης, και ασχολείται ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση. Παλαιότερα, ο Βαγγέλης Ροδόπουλος έχει συνδεθεί ερωτικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, με τη Μαρία Ηλιάκη, μια φήμη που κανείς ποτέ δεν επιβεβαίωσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ