Ανησυχία για τον Πελέ – Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο


Εκτάκτως στο νοσοκομείο μετάφερθηκε ο Πελέ και υποβάλλεται σε μια σειρά από εξετάσεις

Στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο εισήχθη ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ.

Όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο ESPN, η νοσηλεία του Πελέ στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταιν» δεν ήταν προγραμματισμένη. Τον μετέφερε η σύζυγός του Μάρσια Αόκι και ένας φροντιστής του, χθες Τρίτη.

Ο 82χρονος μπαινοβγαίνει συχνά στο νοσοκομείο τα τελευταία χρόνια. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021 και πέρασε μια περίοδο στην εντατική, αλλά έκτοτε υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Το ESPN της Βραζιλίας αναφέρει ότι το ιατρικό προσωπικό εντόπισε «μη αντιρροπούμενη καρδιακή ανεπάρκεια» όταν προσπάθησε να διαγνώσει που οφείλεται το πρήξιμο που ανέφερε ότι νιώθει ο Πελέ.

Σήμερα Τετάρτη υποβάλλεται σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί σωστά η κατάστασή του, χωρίς να υπάρχει εκτίμηση για εξιτήριο.

Πάντως η κόρη του Πελέ, Κέλλυ Νασιμέντο, με ανάρτησή της στα social media, οποία καθησυχάζει την κατάσταση της υγείας του πατέρα της. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Γεια σας φίλοι μου. Πολλή ανησυχία στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του πατέρα μου. Βρίσκεται στο νοσοκομείο για τη ρύθμιση της φαρμακευτικής αγωγής. Μερικά από τα αδέλφια μου επισκέπτονται τη Βραζιλία. Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη ή νέα τρομερή πρόβλεψη. Θα είμαι εκεί για την Πρωτοχρονιά και υπόσχομαι να δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες. Πραγματικά και αληθινά, εκτιμούμε το ενδιαφέρον σας»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ