Ρούλα Βροχοπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον πρώην σύζυγο Φραν [εικόνες]


Η Ρούλα Βροχοπούλου, η πρώην παίκτρια του «The Wall» του ΑΝΤ1 παραχώρησε μια συνέντευξη εχθές Πέμπτη (1/12) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Ρούλα να θυμίσουμε πω έκλαιγε με μαύρο δάκρυ δίνοντας συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων μιλώντας για τον έρωτά της για τον νεαρό Αλβανό Φραν αδιαφορώντας παντελώς για το πόσο άσχημα μπορεί να ένιωθαν οι δικοί της άνθρωποι και ειδικότερα ο γιος της. (Χριστίνα Κολέτσα: «Στα social media με φλερτάρουν, πολλές φορές και μάλιστα χυδαία, αλλά δεν…»)

Βέβαια, με τα χρόνια να περνούν οπωσδήποτε οι πληγές της θα επουλώθηκαν αλλά μετά από μια μεγάλη περίοδο σιωπής η Ρούλα Βροχοπούλου επανήλθε εξίσου αποκαλυπτική.

Μεταξύ άλλων η Ρούλα Βροχοπούλου αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στον πρώην σύζυγό της, Φραν, ο οποίος ήταν από την Αλβανία και ήταν κατά 29 χρόνια μικρότερός της. Όπως αποκάλυψε, λοιπόν η ίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Τον αγάπησα αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε “Θα σε κάνω βασίλισσα” αλλά πού… Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί, ότι έχει οικογένεια και τρία παιδάκια. Να είναι καλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου».

Ο Φραν πέραν της οικογένειας που έχει δημιουργήσει, διατηρεί και δικό του κατάστημα με αλουμίνια στην Αθήνα.

Του Φραν τού έπλενα τα πόδια, έκανα ρεζίλι τον γιο μου

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις.

Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ” παραδέχθηκε η Ρούλα Βροχοπούλου. “Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε”»

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το πώς είναι σήμερα ο Φραν


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ