Night Out: Ο Λάκης Γαβαλάς καλεσμένος στην νέα εκπομπή του Mega


Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο Night Out του Mega και έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ αφοπλιστικής ειλικρίνειας με τον μοναδικό του τρόπο. Έπαιξε στο παιχνίδι της εκπομπής μαζί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών του κι άκουσε συγκινημένος την άποψή τους γι’ αυτόν. Δεν δίστασε να πάρει μέρος στο challenge της εκπομπής, καθαρίζοντας ψάρια.

Η δοκιμασία που του έθεσε ο παρουσιαστής

Στην κουβέντα που έκανε με τον παρουσιαστή μίλησε για την οικογένειά του και τον τρόπο που μεγάλωσε. Καθώς και πως ξεκίνησε την καριέρα του και πως τελικά εξελίχθηκε στην πορεία ασχολούμενος με την μόδα. Επίσης αναφέρθηκε στις σχέσεις του και πως δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στα φύλα: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ», δήλωσε.
Το σχετικό βίντεο:

Ενώ όταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης του ανέφερε το γεγονός ότι του αρέσουν οι εκκεντρικές εμφανίσεις, απάντησε πως: «Ποτέ δεν ντύθηκα περισσότερο «ουάου» από Αρχιμανδρίτη ή Μητροπολίτη» και τόνισε πως ποτέ δεν θέλησε να ντυθεί κάπως για να δειχτεί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαφημίσει κάποιος τον εαυτό του και να υποβιβάσει κάποιον άλλο», πρόσθεσε.

Η άποψή του για το σεξ έχει κανόνες δικούς του: «Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, «παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μαλ…Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει. Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ