Λεονάρντο ντι Κάπριο: To χλιδάτο πάρτι στο γιοτ των 150 εκατ. δολαρίων


Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη να κάνει πάρτι στο γιοτ ενός Σουηδού δισεκατομμυριούχου σε μία λαμπερή βραδιά στο Μαϊάμι

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν ένα απο τα ηχηρά ονόματα που συμμετείχαν σε ένα υπερπολυτελές πάρτι σε μία θαλαμηγό αξία 150 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της διάσημης έκθεσης σύγχρονης τέχνης του Μαϊάμι Art Basel. Ο αστέρας του «Τιτανικού» εθεάθη στο γιοτ του Σουηδού δισεκατομμυριούχου βιοτεχνολογίας Ερνέστο Μπερταρέλι στο υπερσκάφος, Vava II, αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μια πηγή αποκάλυψε στο Page Six ότι ο Ντι Κάπριο, ο οποίος χώρισε από την Καμίλα Μορόνε φέτος το καλοκαίρι και φέρεται να συνδέεται πλέον ρομαντικά με το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ έκανε παρέα με τον Αμερικανό ηθοποιό Τόμπι Μαγκουάιρ και τον έμπορο Τέχνης, Χέλι Νάμαντ στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο φίλος του Ρίτσι Ακίβα.

Το πάρτι φέρεται να ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκε μέχρι τις 5 το πρωί, με καλεσμένους όπως οι αδερφές Βένους και Σερένα Ουίλιαμς, ο Τζάρεντ Λέτο, ο έμπορος έργων τέχνης Βίτο Σνάμπελ, ο επαγγελματίας του τένις Ράιλι Οπέλκα, ο Ισραηλινό-Αμερικανός επιχειρηματία «Vivi» Nέβο, ο διπλωμάτης Πάολο Ζαμπόλι και η απαιτούμενη παρέα από «εκατό μοντέλα».

Μια πηγή αποκάλυψε «Υπήρχαν περίπου εκατό μοντέλα. Κυριολεκτικά δεν έχω ξαναδεί περισσότερα μοντέλα στη ζωή μου, κανείς δεν έδειχνε κανονικός.Έβλεπες παντού μοντέλα, μοντέλα, μοντέλα. Άλλος παρευρισκόμενος αποκάλυψε: «Υπήρχε μια ομάδα κοριτσιών που φορούσαν φορέματα με χάντρες χωρίς τίποτα από κάτω. Μπορούσες να δεις τα πάντα.»

Ο Ντι Κάπριο συνομίλησε με τον Μπερταρέλι. Η εκτιμώμενη περιουσία του επιχειρηματία ξεπερνάει τα 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια και το οικογενειακό του ίδρυμα επικεντρώνεται στη διατήρηση της θαλάσσιας ζωής και τη «σωτηρία των ωκεανών».

Ο σταρ του «Great Gatsby» έχει το δικό του ίδρυμα και είναι περιβαλλοντικός ακτιβιστής. Μια έκθεση της Fast Company πέρυσι ανέφερε: «Ένα σούπερ γιοτ με μόνιμο πλήρωμα, ελικόπτερο, υποβρύχια και πισίνες εκπέμπει περίπου 7.020 τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, καθιστώντας το μακράν το χειρότερο περιουσιακό στοιχείο για την κατοχή από περιβαλλοντική άποψη».

Ο Ντι Κάπριο είχε παρευρεθεί στο παρελθόν σε ένα πάρτι στο γιοτ του Μπερταρέλι το καλοκαίρι στο Σεντ Τροπέ. Νωρίτερα το βράδυ του πάρτι, ο διάσημος ηθοποιός είχε παρευρεθεί στην ετήσια εκδήλωση του Σον Πεν για τη φιλανθρωπική του οργάνωση Core στο Soho Beach House, όπου ο σταρ του «The Revenant» δημοπράτησε ένα έργο τέχνης από την ιδιωτική του συλλογή.

«Έπρεπε να είναι 500 άνθρωποι έξω που προσπαθούσαν να μπουν μέσα», είπε άλλη πηγή. «Υπήρχαν τόσοι πολλοί αστυνομικοί και ασφάλεια στο χώρο για την εκδήλωση. Ήταν σαν το Φορτ Νοξ». Ο Ντι Κάπριο είχε μια γεμάτη εβδομάδα: Την Τρίτη, εθεάθη να κάνει πάρτι με «όμορφες γυναίκες» και φίλους στο τμήμα VIP σε ένα πάρτι για την 40η επέτειο του Stone Island στο εργοστάσιο RC Cola του Μαϊάμι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ