Βίκυ Κάβουρα: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο βγαίνει εδώ και 2 μήνες


Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα είναι ερωτευμένη και εδώ και περίπου δύο μήνες είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. (Μουντιάλ 2022: Φήμες για παράνομη σχέση πολύ γνωστού παίκτη με σύζυγο συμπαίκτη του).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο τους γνωρίζονται μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, όμως συνδέθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο. Το φλερτ τους ήταν αρκετά έντονο, με την «On Time» να αναφέρει ότι το ζευγάρι μένει ήδη μαζί τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας λέγεται πως έχει δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Πικράκη.

Το παρασκήνιο της γνωριμίας του νέου ζευγαριού

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε σε event και προσπάθησαν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, κατά τη διάρκεια του event, οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα, με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή να δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για την 34χρονη ηθοποιό, η οποία μάλιστα ήταν μαζί με τη φίλη της και πρώην σύντροφο του παίκτη της ΑΕΚ, τη Στέλλα Γιαμπουρά.

Βέβαια, οι εμφανίσεις τους σε στέκια του Κολωνακίου τους πρόδωσαν και έτσι η σχέση τους αποκαλύφθηκε.

Μάλιστα, η Βίκυ Κάβουρα έδωσε το «παρών» σε αγώνα της ΑΕΚ στο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ