«Δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα» – Τα 3 ζώδια που απεχθάνονται τις γιορτές


Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι από εμάς, αν και εργαζόμαστε πυρετωδώς, κλεφτά και χωρίς να μας παίρνει χαμπάρι ο εργοδότης μας χαζεύουμε στο internet για τα ψώνια των εορτών, για τα στολίδια και τις ιδέες διακόσμησης ενώ οραματιζόμαστε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας σε ένα σαλέ και ένα χιονισμένο περιβάλλον.

Ωστόσο, πολλοί δεν έχουν την ίδια προσμονή για την συγκεκριμένη γιορτή.
Δεν αντέχουν να ακούν παντού τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να περιμένουν άπειρες ώρες στην ουρά για να κάνουν τα ψώνια τους και να αισθάνονται πως αυτή την περίοδο αναγκάζονται να βγουν από την comfort zone τους.

Ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι και… ζουν ανάμεσά μας. Μάλιστα, σου λέει, ότι σε αυτό παίζει ρόλο και το ζώδιο. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία ζώδια που δεν αντέχουν καθόλου τα Χριστούγεννα και περιμένουν πώς και πώς να τελειώσουν οι γιορτές.

Κριός

Είναι ζώδιο της διασκέδασης και της καλοπέρασης, αλλά τα Χριστούγεννα δεν είναι στις προτιμήσεις του. Στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου, φέρνουν έναν εκνευρισμό ειδικά όταν βγαίνουν το βράδυ καθώς δεν αντέχουν την πολυκοσμία, να μη βρίσκουν πάρκινγκ κ.α. Επίσης, επειδή είναι κι εργασιομανής, ο Κριός δεν αντέχει την αδράνεια της περιόδου.

Παρθένος

Δεν θα λέγαμε ότι λατρεύει τα Χριστούγεννα. Γενικά, δεν αντέχει οτιδήποτε τον βγάζει από την καθημερινότητά του. Επίσης, δε μπορεί τα καλέσματα και δη στο σπίτι του, μέσα στον χειμώνα που μπορεί να κάνουν χάλια το σπίτι. Επίσης, είναι κυρίως της υγιεινής διατροφής και δε μπορούν όλους αυτούς τους διατροφικούς πειρασμούς, στους οποίους και θα υποκύψουν. Πάντως, ο Παρθένος κάνει τα καλύτερα δώρα στα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ αν πρόκειται να κάνει κάτι τα Χριστούγεννα, το έχει προγραμματίσει καιρό πριν.

Ζυγός

Τα Χριστούγεννα έχουν πολλή φασαρία για έναν Ζυγό. Στις εξόδους, στα οικογενειακά τραπέζια, ακόμα και στο γραφείο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βρει την ησυχία του πουθενά. Επίσης, δεν αντέχουν τις αντιπαραθέσεις στα οικογενειακά τραπέζια, γι’ αυτό και τα αποφεύγον όσο μπορούν, επιλέγοντας ήσυχες διακοπές, μακριά από τα σόγια και τους φασαριόζους φίλους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ