Ο Παράδεισος των Κυριών (5/12): Μια εγκυμοσύνη θα ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα στην σειρά


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό  (5/12) επεισόδιο της  σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών». Η εν λόγω σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και αυτήν τη φορά η αγωνία θα χτυπήσει λόγω μιας εγκυμοσύνης.

Τι θα δούμε σήμερα (5/12) στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»

Ο φόβος ξυπνάει και πάλι για τη Μιράντα όταν ο Δονάτος τη βάζει να σκεφτεί πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό της: «Μέχρι εδώ, δεν πρόκειται να γίνουμε ρεζίλι και να μάθει ο κόσμος για το παιδί», της λέει, σκεπτόμενος για άλλη μια φορά τι θα πει η κοινωνία. Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παίρνει μια απόφαση που θα δυσαρεστήσει πολλούς.

Ο Ντίνος ακολουθεί μια επιθετική πολιτική μάρκετινγκ και παρά τα οικονομικά προβλήματα, παραγγέλνει διαφημιστικά φυλλάδια για τον Παράδεισο: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Αντί να κάνουμε οικονομία θα σκορπίσουμε κι άλλα χρήματα;», τον ρωτάει ο Μάρκος, αλλά ο Ντίνος υποστηρίζει ότι έτσι θα έρθουν πελάτες στο μαγαζί.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το αγέννητο μωρό της και η Όλγα κάνει ό,τι μπορεί για να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός:

«Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως δεν υπάρχει άλλη λύση, Αμαλία μου. Αυτό το παιδί χρειάζεται και επιβάλλεται να έχει μάνα και πατέρα. Μια κανονική οικογένεια», υποστηρίζει. Στο μεταξύ ο Άγης έρχεται σε ρήξη με τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια για το θέμα του αρραβώνα και βάζει τα μεγάλα μέσα για να περάσει το δικό του… Ο Θανάσης απειλεί τη Βικτώρια, ενώ εκείνη ψάχνει απελπισμένα τρόπο να τον γλιτώσει αλλά και να προστατέψει τον εαυτό της. Παράλληλα η Ντέπυ δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα από μια γυναίκα που της προσφέρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, λέγοντάς της: «Θα πάρεις τα λεφτά και θα εξαφανιστείς, δεν θα καταθέσεις ποτέ για το θέμα του Αριστείδη. Το κατάλαβες;». Φυσικά αυτή η άγνωστη γυναίκα δεν είναι άλλη από την Βικτώρια που θέλει να της κλείσει το στόμα.

Τι θα δούμε την Τρίτη (6/12) στον Παράδεισο των Κυριών

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος κεραυνοβολείται από την ανακοίνωση του Χριστόφορου: «Μάρκο, να μας ζήσουν τα παιδιά. Πάντα σε εκτιμούσα και τώρα πλέον θα γίνουμε και συμπέθεροι», του λέει. Ο Μάρκος τα χάνει: «Τι εννοείτε, κύριε Μπουραντά; Δεν καταλαβαίνω τίποτα», απαντάει σαστισμένος και ο Χριστόφορος του εξηγεί: «Μα καλά, δεν τα έμαθες; Τα παιδιά, η Γεωργία με τον Άγη, θα κάνουν αρραβώνα τελικά».

Ο Μάρκος μένει άναυδος καθώς εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον είναι ο μόνος που δεν θέλει αυτή την ένωση… Την ίδια ώρα η Αμαλία, αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μια φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη και να του πει όλη την αλήθεια. Τελικά η κοπέλα βρίσκει το κουράγιο και του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ