Πώς θα καταλάβεις ότι αρέσεις σε μια γυναίκα; – Όλα τα μυστικά για να πάρεις το μήνυμα


Αν σου αρέσει μια γυναίκα και δεν είσαι σίγουρος αν της αρέσεις ερωτικά καλό θα ήταν να διαβάσεις αυτές τις χρήσιμες οδηγίες προς ναυτιλομένους γραμμένες από γυναίκα που θα σου ανοίξουν τα μάτια. Από κει και πέρα εσύ θα κάνεις παιχνίδι… (Σεξ: Αυτή είναι η απόλυτη στάση για περισσότερους οργασμούς)

Προσοχή στη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος προδίδει τα πάντα. Συνήθως, συμπεριφερόμαστε διαφορετικά μπροστά σε κάποιον που μας αρέσει. Tον αγγίζουμε περισσότερο, στρεφόμαστε ολόκληροι προς το μέρος του όταν μιλάμε. Πειράζουμε τα μαλλιά μας, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται.

Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει

Εμφανίζεσαι και αυτόματα γίνεται πιο αστεία. Λέει πράγματα που πιστεύει ότι θα σου αρέσουν για να καταλάβεις πόσο έξυπνη είναι. Πρόσεξε εδώ – ίσως απλώς είναι ενδιαφέρουσα χωρίς καν να προσπαθήσει, οπότε μη σιγουρευτείς ότι σε θέλει αν δεν αναγνωρίζεις έστω δύο από τα παρακάτω.

Αναφέρει συχνά ότι είναι ελεύθερη

Όχι αν παραπονιέται πως «δε με θέλει κανένας», προσοχή εδώ. Αν απλώς αναφέρει μπροστά σου ότι δεν έχει σύντροφο, μάλλον είναι γιατί θέλει να το ξέρεις και να κινηθείς ανάλογα.

Προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα

Αν κάνει ερωτήσεις για την προσωπική σου ζωή, τα χόμπι σου και θέλει να ξέρει πράγματα για εσένα, μάλλον ενδιαφέρεται και δεν κάνει απλό small – talk.

Προθυμοποιείται να σε βοηθήσει

Δε βρίσκεις να παρκάρεις; Θα σου προτείνει όλες τις οδούς που ίσως υπάρχει θέση. Πεινάς; Θα προτείνει μέρη για φαγητό. Αν αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνεται, δεν το κάνει από την καλή της την καρδιά.

Οι φίλοι και η οικογένειά της γνωρίζουν την ύπαρξή σου

Όταν μια κοπέλα ενδιαφέρεται για σένα, τότε σίγουρα δεν θα ντρέπεται να μιλήσει στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κάνει σχέδια μαζί σου

Εάν της αρέσεις, τότε θα θέλει να σε ξαναδεί. Αυτό σημαίνει πως θα σου ζητήσει η ίδια να κανονίσεις για κάποια άλλη μέρα το ραντεβού, αν έχει ήδη κανονίσει κάτι με τις φίλες της.

Σου κάνει  κομπλιμέντα

Εάν η κοπέλα ξεπερνάει τον εαυτό της για να σε δει να χαμογελάς, τότε είναι σίγουρο πως της αρέσεις πραγματικά!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ