Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε… μέσω Instagram»


Ο Χάρι και η Μέγκαν, το έκπτωτο ζεύγος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας «συναντήθηκε» για πρώτη φορά στο Instagram. Αυτή είναι μια από τις αποκαλύψεις από το πολύκροτο ντοκιμαντέρ του Νetflix που κυκλοφόρησε σήμερα (8/12), προκαλώντας τριγμούς στο Μπάκιγχαμ.

Σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει το 2017 στο BBC ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν πει οτι γνωρίστηκαν τον προηγούμενο χρόνο, με το δούκα του Σάσεξ να δηλώνει ότι τους σύστησε ένας κοινός φίλος τους και ότι ήταν «σίγουρα ένα ραντεβού στα τυφλά».

Η Mέγκαν πρόσθεσε: «Ναι, ήταν σίγουρα στημένο. Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά» Στο νέο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, ο Χάρι λέει ότι εντόπισε για πρώτη φορά τη Μέγκαν στο Instagram ενός φίλου. «Η Μέγκαν και εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram», είπε ο Χάρι.

«Έκανα scrolling στη ροή μου και ένας φίλος είχε ένα βίντεο με τους δύο τους, ήταν σαν ένα Snapchat», λέει, περιγράφοντας ότι είδε για πρώτη φορά μια εικόνα της Μέγκαν με το… αστείο φίλτρο για τα αυτιά του σκύλου.

«Αυτή ήταν η αρχή. Είπα “ποια είναι αυτή;” Η Μέγκαν στη συνέχεια λέει ότι έλαβε ένα email από τον κοινό τους φίλο που έλεγε ότι ο Χάρι είχε δει την ανάρτηση και σε απάντηση, η δούκισσα ζητά να δει τη σελίδα του Χάρι για να “δει περί τίνος επρόκειτο». Στη συνέχεια, το ζευγάρι αντάλλαξε αριθμούς και ήταν «συνεχώς σε επαφή» πριν κανονίσουν το πρώτο ραντεβού τους στο Λονδίνο.

To ντοκιμαντέρ εκτός των άλλων δίνει για πρώτη φορά εικόνα από τη βασιλική ζωή καθώς και τη σχέση του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πλάνα που καταγράφηκαν στο τηλέφωνο της Μέγκαν όπου ο Χάρι της κάνει πρόταση γάμου στους κήπους στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Επίσης ο κόσμος βλέπει φωτογραφίες του ζευγαριού στις πρώτες του διακοπές, βίντεο και φωτογραφίες από τον γιό τους Άρτσι, ντοκουμέντα από την εποχή που ανακοίνωσαν δημόσια ότι αποχωρούν από τη βασιλική οικογένεια, μια γεύση από τον μυστικό λογαριασμό του Χάρι στο Instagram, τον οποίο λειτουργούσε με ψεύτικο όνομα , προσωπικά μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού και πλάνα παρασκηνίου από δημόσιες εκδηλώσεις, στα οποία η Μέγκαν φαίνεται να ντύνεται και να φοράει μακιγιάζ.

Σχετικές ειδήσεις:

Πρίγκιπας Χάρι: «Η Μέγκαν μου θυμίζει τη μητέρα μου, τα θυσίασε όλα»

Mέγκαν-Χάρι: Αντίστροφη μέτρηση για το ντοκιμαντέρ-«Πολεμικό» το κλίμα


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ