Παλαιό Φάληρο: Τι «όπλισε» το χέρι του 16χρονου που αυτοκτόνησε


Παλαιό Φάληρο: Οι τελευταίες λέξεις του 16χρονου πριν δώσει τέλος στη ζωή του με το όπλο του πατέρα του

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά του 16χρονου στο Παλαιό Φάληρο που έβαλε τέλος στη ζωή του με το όπλο του πατέρα του το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 16χρονος φέρεται να έφτασε στην αυτοκτονία, λόγω κάποιων δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Όπως αναφέρει το Star, τα ψυχολογικά προβλήματα και η αδυναμία του να προσαρμοστεί στη νέα ζωή του στην Ελλάδα φέρεται να είναι οι αιτίες που οδήγησαν τον 16χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Το παιδί είχε μετακομίσει μαζί με τους γονείς του πριν έναν χρόνο στη χώρα μας από την Ελβετία, καθώς είχε προταθεί στον πατέρα του επιτελικό πόστο σε τράπεζα. Όμως φαίνεται ότι του έλειπαν οι παρέες και οι φίλοι του και δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα στο νέο περιβάλλον.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι παρακολουθούνταν από ψυχολόγο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Οι τελευταίες λέξεις του 16χρονου

Ο 16χρονος κλειδώθηκε στην τουαλέτα που βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, κάλεσε το 112 και απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις του παιδιού, πριν στρέψει το 9αρι όπλο του πατέρα του στο κεφάλι του και αυτοπυροβοληθεί.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, που βρήκαν τον πατέρα του παιδιού έξω από την τουαλέτα. Έσπασαν την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και αντίκρισαν το παιδί με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ