Λιονέλ Μέσι: Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν;


Πολλά λέγονται για το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ και παγκόσμιου πρωταθλητή Λιονέλ Μέσι, καθώς το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Πρόθεση του γαλλικού συλλόγου είναι να του κάνει πρόταση για να παραμείνει, ωστόσο υπάρχουν φήμες ότι ενδεχομένως ο Μέσι να σκεφτεί σοβαρά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», πάντως, γράφει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς πρόθεση του Αργεντινού είναι να ανανεώσει με την Παρί, αφού επιθυμεί να συνεχίσει στο Παρίσι.

https://youtu.be/VWxZuyhvO90

Υποδοχή ήρωα για τον Μέσι στη γειτονιά του

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ροσάριο, βρίσκεται πλέον ο Λιονέλ Μέσι, δύο ημέρες μετά το τρελό πάρτι στο Μπουένος Άιρες για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή στο Κατάρ.

Ο σταρ της «αλμπισελέστε» επέστρεψε με ελικόπτερο στη γειτονιά που μεγάλωσε και χιλιάδες κόσμου έδωσε (και εκεί) το «παρών», θέλοντας να αποθεώσει τον Μέσι για την χαρά που έδωσε με την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι γέμισαν οι δρόμοι στις γειτονιές του Ροσάριο, με την Αντονέλα – τη γυναίκα του Αργεντινού άσου – να προσπαθεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο στους γεμάτους από κόσμο δρόμους, που ήθελαν να φωτογραφήσουν τον ήρωά τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ