Νίκος Ξανθόπουλος: Δύσκολη η μάχη για τον σπουδαίο ηθοποιό στη ΜΕΘ

Κρίσιμες οι στιγμές για τον σπουδαίο μας ηθοποιό ή αλλιώς το παιδί του λαού.  Τα νέα για τη νοσηλεία του Νίκου Ξανθόπουλου δεν είναι καλά καθώς έγινε γνωστό ότι ο 88χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αιγάλεω δίνοντας την ύστατη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 22/12 ο δημοσιογράφος, Τάσος Κοντογιαννίδης, τον επισκέφθηκε, φωτογραφήθηκε μαζί του και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα social media, συνοδευόμενο από ένα μακροσκελές μήνυμα, για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, ο Τάσος Κοντογιαννίδης έγραψε:
«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!

ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Ξανθόπουλος δίνει πολύ μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τα τηλέφωνα στην οικία του δεν σταματούν να χτυπούν.

Ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στο ΕΚΑΒ πριν μία εβδομάδα. Εκείνη την ημέρα, αν κι εφημέρευε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, δεν διακομίστηκε εκεί και νοσηλεύεται σε κεντρική κλινική της Αθήνας.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια πως ο δικός του επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει και έχει επιλέξει, να ζει με την πολυμελή οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία.

Τον περασμένο Μάιο η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη αρρώστησε βαριά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία. Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, αναφέρουν πως η υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου, κλονίστηκε από το άγχος για τη σύζυγό του.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ