Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Όταν έρχεται στον ύπνο μου, της λέω «κάτσε μητέρα να τα πούμε»


H ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που υποδύεται την Αργυρώ στον Σασμό βρέθηκε σήμερα (23/12) καλεσμένη στο «Happy Day» και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της ενώ εξήγησε πώς η ψυχανάλυση τη βοήθησε να το ξεπεράσει. (Νίκος Ξανθόπουλος: Δύσκολη η μάχη για τον σπουδαίο ηθοποιό στη ΜΕΘ)

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας», συνέχισε η ηθοποιός.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε ακόμη: «Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτή την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια”».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ