Πρίγκιπας Χάρι: Η συνομιλία του με έναν κάδο τουαλέτας όταν πήρε ναρκωτικά εν αγνοία του


Δεν έχουν τέλος οι «διαρροές» στον Τύπο για τα όσα φέρεται να αποκαλύπτει για τη ζωή του ο πρίγκιπας Χάρι στην νέα του αυτοβιογραφία. Ένα από τα πλέον ευτράπελα περιστατικά που αφηγείται έχει να κάνει με τα παραισθησιογόνα μανιτάρια που κατανάλωσε κάποτε και τις παραισθήσεις που είχε, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα ομιλούντα κάδο…τουαλέτας.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί ότι ήταν σε ένα πάρτι με κάτι φίλους του. Κάποια στιγμή, άνοιξαν το ψυγείο και βρήκαν μέσα κάτι σοκολατάκια, τα οποία καταβρόχθισαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα σοκολατάκια αυτά δεν ήταν, όμως, «αθώα», καθώς περιείχαν ψυχοτρόπα μανιτάρια – και αυτό το διαπίστωσε ο Χάρι εκ του αποτελέσματος.

Τα μανιτάρια τον «έστειλαν», όπως αποκαλύπτει και όταν πήγε τουαλέτα να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του, άρχισαν τα τραγελαφικά: Ο κάδος σκουπιδιών δίπλα από την λεκάνη «ζωντάνεψε» και άρχισε να τον…κοιτάει στα μάτια και να αναστενάζει, μάς περιγράφει ο πρίγκιπας Χάρι.

«Δίπλα στην τουαλέτα υπήρχε ένας στρογγυλός ασημένιος κάδος, με ένα πεντάλ για να ανοίγει το καπάκι. Κοίταξα τον κάδο. Με κοίταξε και αυτός. Ύστερα μεταμορφώθηκε σε… κεφάλι. Πάτησα το πεντάλ και το κεφάλι άνοιξε το στόμα του. Ένα τεράστιο ανοιχτό χαμόγελο. Γέλασα, γύρισα. Τώρα και η τουαλέτα έγινε κεφάλι. Το κεφάλι ήταν το άνοιγμά του, οι μεντεσέδες του καθίσματος ήταν τα διαπεραστικά ασημένια μάτια του. Έλεγε, “Αααχ”»!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ