Αγνώριστος στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη της Πισπιρίγκου


Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 9/1 ο εν διαστάσει σύζυγός της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν εκτός της αίθουσας.

Μετά τη διακοπή της δίκης και κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει αλλάξει την εμφάνιση του, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας της δίκης, η οποία θα συνεχιστεί την Τετάρτη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης.Intime

Ζητά κι επίσημα διαζύγιο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε, λίγο πριν το τέλος του 2022, την αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Φαίνεται ότι ο 31χρονος εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ