Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο που κοστίζει 2,3 εκατομμύρια ευρώ! (vid)


Οι δημιουργοί του το αποκαλούν το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης και ίσως του κόσμου. Μια εταιρία εμπορίας χρυσού στο Μόναχο, η Pro Aurum, δημιούργησε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο από 2.088 χρυσά νομίσματα και ένα πραγματικό χρυσό αστέρι στην κορυφή που συνολικά αξίζει 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορούν να μοιάζουν με σοκολατένια νομίσματα τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο που πολλά παιδιά θα βρουν στις εορταστικές κάλτσες τους, αλλά αυτά είναι πέρα για πέρα πραγματικά νομίσματα των 20 ουγκιών. Το σύνολο του δένδρου αποτελείται από έως και 63 κιλά καθαρού χρυσού σύμφωνα με δήλωση του εκπρόσωπου της Pro Aurum στο Reuters.

Σε συνεργασία με το Αυστριακή Νομισματοκοπείο, το δέντρο ύψους τριών μέτρων πήρε πάνω από μία ώρα για να συναρμολογηθεί και θα παραμείνει στο κατάστημα της Pro Aurum στο Μόναχο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το αστείο είναι ότι ακριβός το ίδιο δένδρο πριν μερικούς μήνες θα κόστιζε περισσότερο αν η τιμή του χρυσού δεν είχε πέσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ