Νίκος Ξανθόπουλος: Ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία – Τι ζήτησε από τα παιδιά του


Θλίψη στο πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου «παιδιού του λαού» ή κατά κόσμον του Νίκου Ξανθόπουλου. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του, τα ξημερώματα της Κυριακής 22/01.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φαίνεται να είναι εύκολο να γίνει, καθώς ο νόμος δεν το επιτρέπει και χρειάζονται ειδικές άδειες από την οικεία μητρόπολη και τον δήμο. Από την άλλη, η υγεία της πολυαγαπημένης του συζύγου δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κωλυσιεργία στα διαδικαστικά θέματα της ταφής, ούτε για δεύτερες σκέψεις.

Έτσι, η οικογένεια προσανατολίζεται και στο ενδεχόμενο της αποτέφρωσης, κάτι που θα γίνει γνωστό την ίδια μέρα της πολιτικής κηδείας, που θα γίνει την Τρίτη στο Α’ Νεκροταφείο. Η κλονισμένη υγεία της Εριφύλης είναι, άλλωστε, και ο λόγος που ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ