Απειλές Ερντογάν: Μητσοτάκη αν κάνεις λάθος οι τρελοί Τούρκοι θα κάνουν γιουρούσι


Ένα ακόμη ρεσιτάλ παραληρήματος  του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με προκλητικές αναφορές στον Κυριάκο Μητσοτάκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο εν λόγω Τούρκος Πρόεδρος έκανε λόγο για «γιουρούσι» και απευθύνθηκε στον Έλληνα Πρωθυπουργό λέγοντας «κοίτα Μητσοτάκη». Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε ξανά απειλές, υποστηρίζοντας ότι θα κάνει γιουρούσι στην Ελλάδα αν δεν καθίσει ήσυχη και δεν αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά.

«Μητσοτάκη αν κάνεις λάθος οι τρελοί Τούρκοι θα κάνουν γιουρούσι» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο ίδιος τόνισε σε απειλητικό τόνο: «Η Ελλάδα είπε αυτό, είπε το άλλο. Η Τουρκία παρήγαγε τον πύραυλο Tayfun και λένε «αν αυτός ο πύραυλος χτυπήσει την Αθήνα τι θα γίνει;». Εμείς δεν έχουμε τέτοιο μέλημα να χτυπήσουμε την Αθήνα, αρκεί εσείς να είστε έξυπνοι. Εάν εσείς στρατιωτικοποιήσετε τα νησιά, εμείς θα καθόμαστε με δεμένα τα χέρια;».

Και πρόσθεσε: «Κοίτα Μητσοτάκη, πάλι μιλάς δεξιά και αριστερά. Να ξέρεις καλά το εξής: Εάν προσπαθήσεις να κάνεις κάποιο λάθος, να ξέρεις ότι οι τρελοί Τούρκοι θα κάνουν γιουρούσι. Αλλά αν μείνεις έξυπνος και φρόνιμος, δεν έχουμε δουλειά μαζί σου».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ