Σασμός: Ελεύθερος ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος – Ο περιοριστικός όρος


Σασμός: Ελεύθερος ο Κώστας Κωστόπουλος – Περιοριστικός όρος η αποχή από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως

Ο σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, Κώστας Κωστόπουλος, αφέθηκε ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο, να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται κάνοντας λόγο για ανυπόστατα ψεύδη, αφού είχε μαζί με την γυναίκα αυτή μια περιστασιακή γνωριμία πριν πολλά χρόνια.

«Ο κατηγορούμενος αντιφάσκει. Στη αρχή την ξέρει και μετά δεν την ξέρει. Επίσης, υπάρχουν κάποιες γυναίκες οι οποίες είχαν δεχτεί και εκείνες παρόμοια περιστατικά. Έτσι, οδηγήθηκε ο ανακριτής και ο εισαγγελέας σε αυτήν την απόφαση», δήλωσε ο δικηγόρος, Πέτρος Καϊμακάμης.

Η Έλενα Αθανασοπούλου δήλωσε με τη σειρά της: «Εγώ ξεκίνησα με έναν μάρτυρα. Όταν εκείνος παραιτήθηκε, ήρθαν κα άλλα πρόσωπα να με υποστηρίξουν και θέλησαν να βοηθήσουν. Επίσης, μ ενημερώθηκα και για άλλα άτομα που είχαν κάποιες συμπεριφορές από τον κ. Κωστόπουλο. Το διαψεύδω πως είχαμε περιστασιακή σχέση. Άλλωστε, ο ίδιος έλεγε στην αρχή πως δεν με γνωρίζει», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Άνθρωποι από το περιβάλλον του προσπάθησαν να με γνωρίσουν. Δεν θα ήθελα κάποια εξωδικαστική συμφωνία. Πιστεύω πολύ στην ελληνική δικαιοσύνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός όρος, το να σε απομακρύνουν από την εργασία σου».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ