Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 3η μέρα του μήνα Φεβρουαρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά; (Γάμος εναντίον συμβίωσης! Τι προτιμούν τα ζώδια;)

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Ζώδια: Κριός

Ενώ η Σελήνη σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα διάλειμμα, ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί πολύ εύκολα να σε κάνει βιαστική. Μπορεί να νιώσεις ένταση, αν δεν έχεις αναγνωρίσει την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στις πρακτικές σου υποθέσεις ή στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι μια ζωτική αφύπνιση που θα φέρει νέες ιδέες και δυνατότητες για βελτίωση του εισοδήματος και των σχέσεων σου. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι συναισθηματικά διεγερτικοί και τα προγράμματα μπορεί να μην τηρούνται, κάτι που μπορεί να σου αποσπά την προσοχή.

Ζώδια: Ταύρος

Με τον Ήλιο στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη η ανάγκη σου για επιτυχία είναι έντονη αυτήν την εποχή του χρόνου. Ωστόσο αυτή η προσπάθεια μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με την προσπάθειά σου να είσαι ο εαυτός σου, να εκφράσεις την ανεξαρτησία σου και να ζεις αυθεντικά, καθώς ο Ήλιος τετραγωνίζει με τον Ουρανό στο ζώδιο σου σήμερα. Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης μπορεί να είναι λίγη ένταση. Υπάρχει η τάση να αμφισβητείς την εξουσία ή την παράδοση, αλλά αν οι αντιδράσεις σου είναι έντονες, δεν θα σου βγει σε καλό.

Ζώδια: Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σήμερα μπορεί να υπάρξουν στιγμές που η προσοχή σου είναι διχασμένη. Όσο κι αν θέλεις να συγκεντρωθείς, να εστιάσεις, θα δυσκολευτείς μάλλον να τα καταφέρεις. Μπορεί να υπάρξουν εκπληκτικές νέες πληροφορίες που αλλάζουν το πρόγραμμα ή τα σχέδια σου. Αντί να εργάζεσαι στον αυτόματο πιλότο, προσπάθησε να ικανοποιήσεις την επιθυμία σου για κάτι διαφορετικό δοκιμάζοντας ένα νέο στιλ, μια νέα διαδρομή προς τη δουλειά ή αποφάσισε να μάθεις κάτι καινούριο. Η επιθυμία να αποφύγεις μια ευθύνη μπορεί να είναι έντονη, αλλά είναι απίθανο να ικανοποιηθεί.

Ζώδια: Καρκίνος

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο ζώδιο σου και εσύ νιώθεις πιο ελεύθερη και ανεξάρτητη. Εάν αποφύγεις την τάση σου να κινείσαι πολύ γρήγορα και να είσαι νευρική, τότε μπορείς να καταλήξεις σε εξαιρετικές ιδέες. Κι αν κρατήσεις τα πόδια σου γερά στη γη θα μπορέσεις και να τις πραγματοποιήσεις. Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού οι εκπλήξεις ή οι αλλαγές στα σχέδια μπορούν να σε οδηγήσουν στην προσαρμογή των προσδοκιών και της γενικότερης στάσης σου. Η λήψη άμεσων αποφάσεων μπορεί να είναι μια τάση με αυτή τη διέλευση, αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις. Εάν αισθάνεσαι ιδιαίτερα ανήσυχη, προσπάθησε να διοχετεύσεις την υπερβολική ενέργεια σε μια παραγωγική επιδίωξη.

Ζώδια: Λέων

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα συνεχίζεις να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από το συνηθισμένο. Ωστόσο ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει λίγο περίεργες ενέργειες στα επαγγελματικά σου. Η επιθυμία να προχωρήσεις μπροστά είναι έντονη, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις τις γρήγορες αντιδράσεις, καθώς η τάση να αντιδράς ή να είσαι απότομη και φωνακλού για να κάνεις αλλαγές, μπορεί να οδηγήσει σε περιττά προβλήματα ή παρεξηγήσεις. Ίσως νιώσεις ενοχλημένη από τους άλλους, αλλά είναι καλύτερο να βασιστείς στις δικές σου δυνάμεις και να τους αγνοήσεις.

Ζώδια: Παρθένος

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σου σε σημεία, ιδιαίτερα όσον αφορά στις απόψεις και τις οδηγίες. Στην ιδανική περίπτωση όμως σε ειδοποιεί για τομείς που χρειάζονται αλλαγή και βελτίωση. Η επιθυμία να βελτιώσεις και να διαπρέψεις στα επαγγελματικά σου είναι έντονη αυτήν τη στιγμή, αλλά έρχεται σε σύγκρουση με την εξίσου επιτακτική ανάγκη σου να εξερευνήσεις, να μάθεις και να απολαύσεις τα οφέλη του αυθορμητισμού. Το να εστιάσεις ωστόσο στον εαυτό σου σήμερα θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ενέργειες της ημέρας.

Ζώδια: Ζυγός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον φιλόδοξο 10ο οίκο σου και σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου έρχεται φυσικά και έχεις την τάση να το κάνεις με διαφορετικούς και μοναδικούς τρόπους. Ιδέες που σχετίζονται με τη δουλειά ή τα οικονομικά μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές και συμβάλλουν στην ευτυχία σου. Ανακαλύπτεις νέες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων σου ή για να φέρεις περισσότερο ενθουσιασμό ή ποικιλία στην καθημερινότητά σου.

Ζώδια: Σκορπιός

Με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες συγκέντρωσης κατά διαστήματα. Μπορεί να νιώσεις αποσυντονισμένη, μοιρασμένη σε διάφορες κατευθύνσεις και το επόμενο βήμα σου να σου φαίνεται ασαφές. Ίσως είναι καλύτερο να εστιάσεις στη στιγμή προς το παρόν. Το να ανησυχείς πολύ για το επόμενο βήμα σου μπορεί να είναι απλά σπατάλη ενέργειας, όταν δεν είσαι σίγουρη για τον τελικό προορισμό. Κάποιος στη ζωή σου θα μπορούσε να σε εκπλήξει. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένας εκνευρισμός στη σχέση σου κι αυτό να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση.

Ζώδια: Τοξότης

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση, εάν οι σπουδές, οι επαφές ή τα έργα σου έχουν καταναλώσει πολλή από την ενέργειά σου. Ένα χαοτικό συναίσθημα σε επηρεάζει και σου χαλάει τη διάθεση. Εάν είχες ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό, πιθανότατα να νιώσεις έντονα το άγχος τώρα. Υπενθύμισε στον εαυτό σου τα όρια σου, πάρε ανάσα και προσπάθησε να συγκεντρωθείς γιατί διαφορετικά η παραγωγικότητα σου θα μειωθεί. Εάν καταπίεζες κάποια απογοήτευση, μπορεί τώρα να βγει απότομα στην επιφάνεια.

Ζώδια: Αιγόκερος

Το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σε διεγείρει ή να σε εκνευρίσει. Ως εκ τούτου ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις, ιδιαίτερα στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σου. Η επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια ανταγωνίζεται με την ανάγκη σου για συναισθηματικό ενθουσιασμό. Αυτές τις μέρες θέλεις να πάρεις τον έλεγχο των πιο πρακτικών υποθέσεων στη ζωή σου και οι σημερινές ασυνέπειες σου υπενθυμίζουν ότι ο έλεγχος δεν είναι πάντα αποκλειστικά δικός σου.

Ζώδια: Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη διεγείρει την επιθυμία σου για τάξη, αλλά ένα τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να είναι υπερδιεργετικό. Αυτό ισχύει κυρίως αν έχεις κρατήσει μέσα σου απογοητεύσεις. Η ανοχή σου σε συνθήκες που σε περιορίζουν είναι ελάχιστη και όλα όσα έχεις καταπιέσει ή θάψει μπορεί τώρα να βγούνε στην επιφάνεια έντονα και να δημιουργήσουν δυσφορία. Οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να είναι λίγο τεταμένες. Επίσης δυσκολεύεσαι να νιώσεις ικανοποιημένη από την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα, ώστε να μην χάσεις τον στόχο σου.

Ζώδια: Ιχθείς

Υπάρχει ψυχική ένταση σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Αντίθετα, αναζήτησε το παράθυρο που θα σου δώσει αυτή η διέλευση σε τομείς της ζωής σου ή σε μοτίβα σκέψης που έχουν γίνει πλέον δυσλειτουργικά. Σίγουρα η επιθυμία να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο, ιδιαίτερα σε δημιουργικό επίπεδο, μπορεί να ταρακουνήσει τα ύδατα. Πρόσεξε να μην γίνεις ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σου μιλώντας βιαστικά για ένα θέμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ