Survivor All Star: Η χθεσινή αποχώρηση από το Survivor All Star ξάφνιασε τους πάντες


Η στιγμή της αποχώρησης έφτασε και ένα από τα φαβορί έπρεπε να φύγει. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που άκουσε το όνομά του από το Γιώργο Λιανό τη στιγμή της αποχώρησης. Ο παίκτης αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Survivor All Star και σίγουρα η απουσία του θα είναι αισθητή.

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη

Ο πειρατής του Survivor αμέσως μετά την ανακοίνωση του Λιανού είπε πως δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση και θέλει να αποχωρήσει άμεσα. Αφού ο Γιώργος Λιανός του επέστρεψε να αποχωρήσει και να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, εκείνος τους είπε να μείνουν στη θέση τους και δεν θέλει κανέναν.

Οι περισσότεροι Μαχητές ξαφνιάστηκαν. χαρακτηριστική φιγούρα ο Τάκης Καραγκούνιας που ξέσπασε σε κλάματα. Ενώ ο Μάριος Πρίαμος με τον οποίο λίγο νωρίτερα είχε ανταλλάξει βαριές κουβέντες, είχε σκύψει το κεφάλι και κοίταζε το έδαφος μη θέλοντας να πιστέψει αυτή την εξέλιξη.

Ο Κ. Αναγνωστόπουλος στο φετινό survivor δεν κατάφερε να πετύχει πολλά αγωνιστικά. Ωστόσο οι συμπαίκτες του φαίνονταν να τον σέβονται ιδιαίτερα καθώς θεωρούσαν πολύ σοφή κάθε συμβουλή που τους έδινε και του έδιναν χώρο και χρόνο να εκφράζεται. Στο Συμβούλιο αποκάλυψε ότι όλο αυτόν τον καιρό παίζει με ενέσεις προκειμένου να ανταπεξέλθει στους πόνους που αντιμετωπίζει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ