Davis Cup: Ενός λεπτού σιγή στο ΟΑΚΑ στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων πιλότων


Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους, μετά τη συντριβή του F-4 Phantom, τηρήθηκε στην πρεμιέρα του Davis Cup.

Στο ΟΑΚΑ επικράτησε μια ανατριχιαστική σιγή, μόλις ακούστηκε το σχετικό μήνυμα από τα μεγάφωνα, ενώ ο κόσμος στη συνέχεια ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε ότι θα αφιερώσει τα κρίσιμα παιχνίδια της Εθνικής με τον Ισημερινό στο ΟΑΚΑ για το Davis Cup, στους αδικοχαμένους πιλότους του μοιραίου F-4 Phantom, τον Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Davis Cup: Αποθεώθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκείνος που, όπως ήταν λογικό, κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους Έλληνες φιλάθλους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Εθνικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τον Ισημερινό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (4-5 Φεβρουαρίου), με στόχο την άνοδο στο πρώτο γκρουπ του Davis Cup.

Σχετικά με το πρόγραμμα των αγώνων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα αυτή την ώρα κόντρα στον Αλβάρο Γκιγιέν, Νο 2 του Ισημερινού και θα ακολουθήσει ο αγώνας του Μιχάλη Περβολαράκη (ή του Αριστοτέλη Θάνου) με τον Αντρές Αντράντε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ