Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια βουλευτής του ΑΚΡ


Σεισμός στην Τουρκία: Ο 63χρονος Γιακούμπ Τας ήταν ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν, ενώ ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να ανεβαίνει.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην πόλη Αντιγιαμάν όπου εκλεγόταν, ο βουλευτής του ΑΚΡ, Γιακούμπ Τας, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μαζί με την οικογένειά του, μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Τουρκία.

Ο 63χρονος Τας ήταν ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν, ενώ ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να ανεβαίνει.

Η πρόεδρος του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που έστειλε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς του.

«Έμαθα με λύπη ότι ο βουλευτής του AKP Γιακούπ Τας έχασε τη ζωή του στη μεγάλη καταστροφή του σεισμού που ζήσαμε. Ο Θεός να ελεήσει τον εκλιπόντα, εύχομαι τα συλλυπητήριά μου στην πονεμένη οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter.

Επίσης, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Μετίν Γιαβούζ, ανακοίνωσε την άσχημη είδηση ​​στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Έμαθα με μεγάλη λύπη ότι ο βουλευτής του AK Party, Γιακούμπ Τας πέθανε. Είθε η θέση τους να είναι στον παράδεισο», ανέφερε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ