Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εισήγαγε ναρκωτικά από Γερμανία – 4 συλλήψεις


Πάτρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εισήγαγε ναρκωτικά από την Γερμανία – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και βρέθηκαν πέντε κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Σπείρα που εισήγαγε ναρκωτικά από την Γερμανία εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας σε περιοχή της Αττικής τέσσερα άτομα, ενώ βρέθηκαν περίπου πέντε κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα, τρεις από τους συλληφθέντες, οδηγώντας δύο αυτοκίνητα, μετέβησαν από την Αθήνα σε χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, όπου συναντήθηκαν με τον τέταρτο συλληφθέντα.

Αμέσως μετά, ο τελευταίος στάθμευσε στο σημείο ένα δημόσιας χρήσης φορτηγό και παρέδωσε σε έναν από τους κατηγορούμενους μια συσκευασία που περιείχε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Εκείνη την στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους τέσσερις κατηγορούμενους.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους στους τέσσερις συλληφθέντες και στα οχήματα, όπου βρέθηκαν περίπου πέντε κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, μετά τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του φορτηγού μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες από την Γερμανία στην Ελλάδα, για να τις παραδώσει στους υπόλοιπους συλληφθέντες.

Στο μεταξύ, σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων, σε περιοχές της Αττικής, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ άλλων, 217,5 γραμμάρια κάνναβης, 58 φυσίγγια των 9mm και 38mm, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν συνολικά τα μέλη της σπείρας από την διακίνηση των ναρκωτικών, εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στις 150.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ