Θρήνος στη ΔΙ.ΑΣ.: Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης μετά από 5 μήνες στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο


Δεν τα κατάφερε τελικά ο αστυφύλακας Γιάννης Κουκουβίνος

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022, ο άτυχος αστυφύλακας και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, γυρνούσε με το scooter του προς στην οικία του.

Ο άτυχος αστυνομικός με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του (50cc scooter) επί της οδού Π. Ράλλη, με κατεύθυνση προς το Κουκάκι. Στο ύψος του καταστήματος επίπλων ΕΝΑ & ΕΝΑ, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας με αποτέλεσμα να πέσει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μισό μέτρο πριν το πεζοδρόμιο.

Το περιστατικό έγινε στις 02.20 π.μ. περίπου. Στις 02.40, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο αστυφύλακα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του. Άμεσα μπήκε στο χειρουργείο, ενώ από τη πρώτη στιγμή μπήκε στην εντατική.

Τα ερωτήματα που είχαμε θέσει εκείνες τις ημέρες ήταν συγκεκριμένα, αφού για το συγκεκριμένο τροχαίο, υπήρχαν βάσιμες υποψίες πως ενεπλάκη και άλλο όχημα:

  • Πως μια μοτοσυκλέτα 50cc που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 50χλμ/ώρα, φεύγει από την πορεία της σε ευθεία χωρίς λόγο και τραυματίζει σοβαρά τον οδηγό της;
  • Υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο σοβαρό τροχαίο του άτυχου αστυφύλακα;
  • Η μοτοσυκλέτα φέρει χτυπήματα από άλλο όχημα;
  • Στο σημείο δεν φαίνονται σημάδια συρσίματος της μοτοσυκλέτας. Άρα μιλάμε για ακαριαία πτώση. Τι προηγήθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν χάσει τον έλεγχο ο αστυνομικός και πέσει με σφοδρότητα στο έδαφος;

Αύριο 08/02/2023 στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, του αστυφύλακα Ιωάννη Κουκουβίνο.

Γεννήθηκε το 1987 και υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής. Έφυγε χθες, 06/02/2023 από κοντά μας εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος, το οποίο έλαβε χώρα στις 17/09/22.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ